4000 TL Teknobiyotik Sistem Tavsiyesi

Katran

Decapat
Sizce Teknobiyotik üzerinden bu sistem alınır mı? Bütçem en fazla monitör dahil 4000 TL maalesef. Fazlada beklemek istemiyorum, ekonomi malum iyiye gittiğini görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
4444.png

Parçaları farklı sitelerden alarak daha ucuza mal edebilirsin. Hatta SSD'yi 860 Evo 250 GB ile değiştirirsen daha iyi olur. Ya da sisteme ek olarak HDD ekleye de bilirsin. Tamamen sana kalmış.

Ekran kartı yükseltmesine gerek yok bence. Tek fanlı model de aşırı ısınmıyor yani. Testlerine bakın 75 derece falan, gayet normal değerler. Bence ya anakartı B450 yapın ya da SSD ekleyin. B450 daha iyi olur, SSD'yi sonradan da eklersiniz. 120 GB alsanız zaten 120 lira falan çok pahalı bir şey değil.

Ekran kartı yükseltmesine gerek yok bence. Tek fanlı model de aşırı ısınmıyor yani. Testlerine bakın 75 derece falan, gayet normal değerler. Bence ya anakartı B450 yapın ya da SSD ekleyin. B450 daha iyi olur, SSD'yi sonradan da eklersiniz. 120 GB alsanız zaten 120 lira falan çok pahalı bir şey değil.
Tek fanlılarda Vram sıkıntısı fln varmış. Kullananlardan öyle duydum çift fanlısını alsın en iyisi. SSD felan sistemi aldıktan sonra alabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı