4000 TL telefon önerisi

Bütçe
4000

fz4butbilmiyo

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar en fazla 4 bin TL ile telefon alacağım amacım sadece oyun oynamak kamerası vs. önemli değil.

Aradığım özellikler:
- Mümkünse minimum 5000 mAh bataryası olması.
- Oyun performansının üst düzey olması.
- 128 GB olması.

Bence en iyi seçenek A52 olacaktır. Batarya 4500 mAh ama çok bir fark olmayacaktır. Hızlı şarj açığı kapatır.
Derken fiyatının yükseldiğini gördüm. Fiyatlar yerinde durmuyor ki.

Merhabalar en fazla 4 bin TL ile telefon alacağım amacım sadece oyun oynamak kamerası vs. önemli değil.

Aradığım özellikler:
- 128 GB olması.

Bu özelliklerde en azından oyun performansı donanımı iyi bir Android bulman imkansız bütçeni biraz daha arttırabilirsen A52 A72 veya POCO X3 Pro gibi modellere yöneltebilirsin fakat bütçeni aşar ama ekran batarya performans anlamında sonuna kadar tatmin eder diyelim ki bütçeni aşamıyorsun o zaman sabit FPS değerli ve iyi bir performans için ikinci el temiz iPhone modellerine yönelin 1 hafta önce 3500 TL'ye iPhone 8 aldım oynamadığım oyun yok yer yer ısınmaları dışında canavar gibi cihaz fakat ekran ve batarya anlamında tatmin etmiyor sana önerim 8 Plus modeli alman.

Aradığım özellikler:
- 128 GB olması.

Samsung Galaxy A32 öneririm dostum 128 GB ve 6 GB RAM var 5000 mAh gücü var oyunlarda ortalama bir akıcılık ile oynayabilirsin sıkıntıya sokmayacak donma sorunu yapmayacak bir telefon.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı