4000 TL telefon önierisi

1Mobile2gam3

Hectopat
Katılım
30 Haziran 2020
Mesajlar
193
Arkadaşım yakın zamanda telefon almayı düşünüyor, bütçesi 4000 TL. Sosyal medya ağırlıklı kullanmak istiyor. Bilgisiyarı var fakat dışarıya çıktığında zaman geçirmek için oyunda oynamak istiyor. iPhone SE var aklında biraz bütçeyi arttırabileceğini söyledi.
 
Sosyal medya içinse iPhone kesinlikle öneririm. Büyük ekran isterse ikinci el XR bakabilir. Küçük yeter derse SE alsın geçsin.
 
Android bakar ise Honor play hem oyun, hem iş canavarı.
3 yıl önce çıkmış bir modeli önermenin bir anlamı yok. Honor Play alınmaması gereken bir model.

SE 2020 batarya ve ekran olarak üzer. Bütçeyi artırma imkanız varsa A52 öneririm.
 
Şarj süresi konusunda üzer mi?
Hiç sanmıyorum. Arkadaş ekran ve batarya olarak üzer demişte, bunlar ezbere bilgiler. Kullanıcının günlük kullanım alışkanlığı ve kullanım sıklığını bilmeden neye göre “üzer” kelimesi kullanılıyor? Neye göre A52 önerililiyor? Büyük ihtimalle Android kullanıcısı ve kendi kullandığını öneriyor.

iPhone’da durum farklı, batarya olarak üzecek bir durumu yok, ekranı normal boyutlarda ve üzerinde bataryayı sömürecek ekstra ekstra donanımlar yok. İşletim sistemi olarak iOS’un ne kadar düzgün çalıştığını bilmeyen kalmadı.

O zaman bende A52 üzer diyeyim. Tek başına 1 cümle ile bir anlam ifade etmeyen bir açıklamadan öteye gitmez.

Sosyal medya kullanımında programların işletim sistemineolan entegrasyonları iOS’ta rakipsizdir. Android’teki gibi çökme, durduk yere kapanma vs gibi sorunlar yaşamazsınız.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı