4000 TL telefon tavsiyesi

Hackergame

Kilopat
Katılım
29 Mayıs 2014
Mesajlar
112
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,
Babam 4000 TL'ye kendine yeni bir telefon almak istiyor. Oyun performansı falan önemli değil. Kaliteli ve uzun ömürlü bir telefon önerir misiniz? Kendisi internetten Samsung A52, M31s ve M51 modellerine bakmış ama sizin farklı bir öneriniz var ise onu da belirtebilirsiniz. Teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Bekleyebilirseniz A52 almanız en iyisi olur. Eğer bekleyemem derseniz şu telefonlardan biri de tercih edilebilir.





Ancak A52'yi beklerseniz bu telefonlardan daha iyi olur.

 
Merhaba,
Babam 4000 TL'ye kendine yeni bir telefon almak istiyor. Oyun performansı falan önemli değil. Kaliteli ve uzun ömürlü bir telefon önerir misiniz? Kendisi internetten Samsung A52, M31s, M52 ve M51 modellerine bakmış ama sizin farklı bir öneriniz var ise onu da belirtebilirsiniz. Teşekkürler.

Hocam kalite ve uzun ömür denilince akla ilk başta iPhone geliyor. Eğer batarya ve ekran pek önemli değil ise iPhone SE 2 2020 64 GB Aksesuarsız Kutu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bence en iyi tercih olur, tek sorunu bütçenizi biraz aşıyor olması.
 
Batarya çok büyük eksiklik. Yukarıda önerdiğim Android'lerin batarya değişimleri zamanın da yapılırsa 2 yılda bir, rahat 4 yıl ömrü var.

Orada da belirttim hocam evet bataryası büyük sıkıntı ama (göründüğü kadar düşük değil ama sonuç olarak düşük) en uzun ömürlü, rahat o götürür bence. Batarya konusunda ama o rahatlığı kesinlikle vermez.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı