4000 TL telefon tavsiyesi

Oyun oynamıyorsanız M31s gündelik kullanımda size yeterli olabilir. Tabii kamere performansı önemli değil ise Note 10s de alınabilir. Tek ya da hiç Android güncellemesi almamasını dert etmezseniz OnePlus Nord N10 da alabilirsiniz.

Kamera önemliyse iPhone 8. Güncelleme alması önemliyse de iPhone 8. Bu fiyatlara çıkıp giriş seviyesi telefonlara, 1 sene sonra kasmaya başlayacak telefonlara 4bin küsur bayılmaktansa neden eskilerin amiral gemisi iPhone 8 önermiyorsunuz anlamak mümkün değil.
 
Kamera önemliyse iPhone 8. güncelleme alması önemliyse de iPhone 8. bu fiyatlara çıkıp giriş seviyesi telefonlara, 1 sene sonra kasmaya başlayacak telefonlara 4bin küsur bayılmaktansa neden eskilerin amiral gemisi iPhone 8 önermiyorsunuz anlamak mümkün değil.

İkinci el almak istemiyorum hocam sıfır iPhone'lara ise bütçem yetmiyor maalesef.
 
Kamera önemliyse iPhone 8. Güncelleme alması önemliyse de iPhone 8. Bu fiyatlara çıkıp giriş seviyesi telefonlara, 1 sene sonra kasmaya başlayacak telefonlara 4bin küsur bayılmaktansa neden eskilerin amiral gemisi iPhone 8 önermiyorsunuz anlamak mümkün değil.
Senin mantığına göre amiral gemisi alabilecek bütçe olmadan her telefon giriş seviyesi ve 1 yıl sonra kasmaya başlıyor. İPhone kasmayabilir ama hafızası dolu bir İPhone 7 de uzun yükleme süreleri ortaya çıkıyor. 2. El çoğu İPhone un bataryası ölü oluyor. Kusura bakma ama temiz İPhone 8 için 4500TL gibi rakamlar vermek akıl karı iş değil. O bütçeye yakın M52 var ve video performansı hariç çoğu konuda daha iyi ve güncel bir cihaz. Samsung yeni A ve bazı M serisi cihazlarına 3 android güncellemesi vericek. Bütçesi yeten adamı neden küçücük ekrana, 5-6 saat ekran süresi veren telefona o kadar para baysın anlamıyorum. Kullanıcı oyun oynamayı seven biri ise imkanı yok İPhone 7/8 gibi cihazlar ile yarım günü bile çıkaramaz. Kısacası bu zamana kadar Realme 7/8 ve Pro, Poco X3 ve Pro, Redmi Note 9/10 s ve Pro, çoğu Galaxy M, A 3X ve üzeri gibi orta segment telefon alan kişiler senin bildiklerini bilmiyor mu sanıyorsun? Senin kafan Galaxy S3 serisinde kalmış. Güncel android cihazların çoğu artık arayüzü çok daha stabil çalışıyor.
Yazılım açısından uzun süre gitmesini istiyorum o yüzden M31s ile M32 arasındayım şu an.
Ailemde M32 kullanan var. Bence sırf 600TL IMX682 için verilmez. M32 nin kamersı benim beklediğimden daha iyi iş çıkarıyor. Tek sorunu yardımcı kameraları A32 ve M31s kadar iyi değil ama son kullanıcı için uçuk farklar oluşturmuyor. Bence hala 3500TL civarında ise M32 alın. Üstelik daha güncel bir cihaz.
 
Amazon üzerinden 3592'ye satılıyor ama sadece 6 tane kalmış.

Senin mantığına göre amiral gemisi alabilecek bütçe olmadan her telefon giriş seviyesi ve 1 yıl sonra kasmaya başlıyor. iPhone kasmayabilir ama hafızası dolu bir iPhone 7 de uzun yükleme süreleri ortaya çıkıyor. 2. el çoğu IPhone'un bataryası ölü oluyor. Kusura bakma ama temiz iPhone 8 için 4500TL gibi rakamlar vermek akıl karı iş değil. O bütçeye yakın M52 var ve video performansı hariç çoğu konuda daha iyi ve güncel bir cihaz. Samsung yeni a ve bazı m serisi cihazlarına 3 Android güncellemesi verecek. Bütçesi yeten adamı neden küçücük ekrana, 5-6 saat ekran süresi veren telefona o kadar para baysın anlamıyorum. Kullanıcı oyun oynamayı seven biri ise imkanı yok iPhone 7/8 gibi cihazlar ile yarım günü bile çıkaramaz. Kısacası bu zamana kadar Realme 7/8 ve Pro, POCO X3 ve Pro, Redmi Note 9/10 s ve Pro, çoğu Galaxy M, a 3X ve üzeri gibi orta segment telefon alan kişiler senin bildiklerini bilmiyor mu sanıyorsun? Senin kafan Galaxy S3 serisinde kalmış. Güncel Android cihazların çoğu artık arayüzü çok daha stabil çalışıyor.

Ailemde M32 kullanan var. Bence sırf 600TL IMX682 için verilmez. M32'nin kamersı benim beklediğimden daha iyi iş çıkarıyor. Tek sorunu yardımcı kameraları A32 ve M31s kadar iyi değil ama son kullanıcı için uçuk farklar oluşturmuyor. Bence hala 3500TL civarında ise M32 alın. Üstelik daha güncel bir cihaz.
 
Note 10s fena gözükmüyor fakat Xiaomi'ye karşı sürekli yazılımsal şikayetler duyduğum için bir ön yargı oluştu bende. Bu sorun hala devam ediyor mu?
Xiaomi yazılımsal problemlerinizi çözülmüş artik problem çıkmayacağı söyleniyor ama kullanmadığım için bilemiyorum Samsung almayı düşünüyorsanız M32 önerebilirim zaten M31 ile çok farkları yok
 

Yeni konular

Geri
Yukarı