4000 TL Telefon Tavsiyesi

Anomali

Kilopat
Katılım
14 Aralık 2014
Mesajlar
89
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün Xperia Z2 telefonumu düşürdüm ve ekranı tuz buz oldu. Arka kapağı zaten kırıktı ve gördüğüm kadarıyla ekran soketi de yerinden çıkmış. Soketi yerine takınca ekranda rengarenk dikey çizgiler beliriyor ve dokunduğum yerlerde mor renkler oluyor. Öncelikle şunu sorayım, bu telefon tamir edilebilir mi sizce 250-350 liraya?
Zaten yeni telefon almayı düşünüyordum ama bu olay planlarımı biraz öne çekmeme sebep oldu. O yüzden 4000 lira bütçeyle telefon arıyorum kendime. Bu bütçeyle kronik problemi olmayan, beni en az 3-3.5 yıl götürecek telefon arıyorum. iPhone 7 Plus baktım ancak biraz eskidiği için vazgeçtim bundan. Xiaomi Mi8 forumlarda gördüğüm kadarıyla önerilen bir telefon. Galaxy S9 ve S9+ arasında yoğunlaştım daha çok. Sizce S9 ve S9+ arasında 600-700 lira fiyat farkına değecek özellik var mı? Kamerayı çok fazla kullanmadığım için iki kameralı olması kararımı çok etkilemez. Sizden ricam bu bütçe doğrultusunda bana telefonlar önerebilir misiniz? Şimdiden hepinize teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı