4000 TL'ye 165Hz IPS monitör önerisi

Özellik bakımından hangisş daha iyidir daha kullanışlıdır bilemedim bende normalde AOC kullanıyorum ve gayet de memnunum fakat Gigabyte özellikleri sanırım daha iyi duruyor gibi.
aoc bana göre daha kaliteli firma kötü işi olacağını sanmıyorum, bütçe meselesi bana farkı çok koymadığı için aldım, yoksa kesinlikle gigabyte alırdım.

Özellik bakımından hangisş daha iyidir daha kullanışlıdır bilemedim bende normalde AOC kullanıyorum ve gayet de memnunum fakat Gigabyte özellikleri sanırım daha iyi duruyor gibi.
G-sync olsaydı bende alacaktım. Fakat benim tercihim AOC olacak gibi. Kafamı tek karıştıran 1 ms mprt

AOC bana göre daha kaliteli firma kötü işi olacağını sanmıyorum, bütçe meselesi bana farkı çok koymadığı için aldım, yoksa kesinlikle Gigabyte alırdım.

AOC daha köklü olduğu için kararsız kaldım şu an Lenovo'ya falan ne diyorsunuz veya Asus.

G-Sync sizce olmazsa olmaz bir şey mi sanırım Gigabyte'ın paneli daha iyi ve Hz daha yüksek.

AOC daha köklü olduğu için kararsız kaldım şu an Lenovo'ya falan ne diyorsunuz veya Asus.

G-Sync sizce olmazsa olmaz bir şey mi sanırım Gigabyte'ın paneli daha iyi ve Hz daha yüksek.
Hz aynı. G-sync benim için önemli. Görüntüyü kötüleştirir.

Gigabyte olan 180Hz OC. Çok sağ olun yine de sanırım bu monitörler en iyi olanlar öneriniz var mıdır peki.
Normalde HP Omen 25i almıştım fakat sıkıntısından dolayı iade etmiştim. Normalde en iyi monitör bu fiyat bandına HP Omen 25i. Fakat ucuza şuan bulunması zor gibi.
@PlatonikPrens ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı