4000 TL'ye kadar 2. Monitör Önerisi

Bütçe
0-4000

Xn_nX

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2. monitöre ihtiyacım var. Ana monitör olarak AOC 27 inç IPS panel 144 Hz bir monitör kullanıyorum. Yanına 27 inç 144 Hz bir monitör aramaktayım fiyat performans bir ürün bakıyorum ince çerçeve olması gerekiyor önerileriniz var mı?

Merhaba arkadaşlar 2. monitöre ihtiyacım var. Ana monitör olarak AOC 27 inç IPS panel 144 Hz bir monitör kullanıyorum. Yanına 27 inç 144 Hz bir monitör aramaktayım fiyat performans bir ürün bakıyorum ince çerçeve olması gerekiyor önerileriniz var mı?

24 inç 180 Hz monitör alabilirsin o fiyatlarda sıfır çok var.

Benim monitör de 27 inch 165 Hz ben de ikinci monitör arıyorum. Önceliğin yüksek Hz olsun. İkinci elden 165 Hz bulabilirsin bulunduğun ile göre.

Detay vermeyi unutmuşum kusura bakmayın 24 olursa pivot olarak kullanacağım fakat dikey alan için masamda yer yok açıkçası onun için yatay kullanacağım 27-24 biraz olmuyor arkadaşlar. Ama 2. monitörde özellik aramıyorum açıkçası tüm olay ana monitörde dönecek 2. monitörde verileri inceleyip test programları işlem yaparken yan monitöre alıp ana monitörde alanı açmak istiyorum.

Geri
Yukarı