4000 TL'ye kadar klavye önerisi

Anladım tuş basım ömürü 100 milyon değil mi bir kaynakta 100 milyon gördüm fakat pek de güvenli bir kaynak değil gibi emin olmak istedim.

Bir de burada attığınız link ile şu an kullandığınız aynı değil galiba burada bir yanlışlık olabilir mi?
Ben rx versiyonunu 2600₺ kullanıyorum linkteki deluxe ve nx versiyonu 3900₺.

100 milyon tuş ömrü doğru.

Ben RX versiyonunu 2600₺ kullanıyorum linkteki Deluxe ve nx versiyonu 3900₺.

100 milyon tuş ömrü doğru.

Anlıyorum ikisi de bütçemin sınırlarını aşmıyor siz şu an benim yerimde olsaydınız hangisini tercih ederdiniz deneyim olarak 1300 TL'lik bir fark sunar mı Deluxe nx versiyonu fark edilebilir bir kalite farkı olur mu 1300TL lik?

Anladım tuş basım ömürü 100 milyon değil mi bir kaynakta 100 milyon gördüm fakat pek de güvenli bir kaynak değil gibi emin olmak istedim.

Bir de burada attığınız link ile şu an kullandığınız aynı değil galiba burada bir yanlışlık olabilir mi?

Bunu al. Nays ile al 150tl cashback.

Kablosu örgülü değil sanırım bir kablo görünüyor fakat klavyenin mi tam anlayamadım kalın bir kablosu var diye gördüm hatta neredeyse PSU'ya giden güç kablosu kadar kalın kablonun uzunluğu ne kadar acaba?

Anladım görüntü olarak güzel klavyeler fakat Apex 5'in tuş basım ömürü 20 milyon bir oyuncu klavyesi için bu sayı bence düşük ayrıca fiyat olarak 3 bin TL'nin üzerinde bütçemin altında bir fiyat fakat tuş basım ömürü 20 milyon olması bana az geldi en azından 50 milyon olabilirdi bence.
Valla o sizin tercihiniz bir şey diyemem, ben bu tür detaylara çok dikkat etmiyorum, ürünün güzelliği daha ön planda benim için, bozulursa yenisini alırım. İlk mesajda dediğim gibi fareniz ne marka ise o markayı tercih etmenizi öneririm, çünkü RGB ışıklarda renk tutmama durumu oluyor. Ben daha çok farem SteelSeries olduğu için klavyede de SteelSeries tercih ettim.

Eski scope modellerine para verme konuda önerilenler eski modeller. Yeni gelen scope II modellerinden satın almalısın sadece sağdaki buton bile ciddi fark yaratıyor. Scope'nin ilk modelinde orası yok.

Scope II'nin 2 modeli var RX Red ve NX Snow modelleri ikisini de denedim. RX Red'den sıkılmış biri olarak scope II modelinde Nx Snow daha hoşuma gitti. Fakat Scope II 96 modelinde extra sünger kullanılmasından dolayı hissiyat daha da iyiydi.

Scope II Nx Snow modelini incehesap Gaming gecesinden 3499 TL'ye aldım ben. Rx Red modelini de en ucuz gamegaraj satıyor oda 4300 TL civarında.

20240227_155321.jpg

Eski scope modellerine para verme konuda önerilenler eski modeller. Yeni gelen scope II modellerinden satın almalısın sadece sağdaki buton bile ciddi fark yaratıyor. Scope'nin ilk modelinde orası yok.

Scope II'nin 2 modeli var RX Red ve NX Snow modelleri ikisini de denedim. RX Red'den sıkılmış biri olarak scope II modelinde Nx Snow daha hoşuma gitti. Fakat Scope II 96 modelinde extra sünger kullanılmasından dolayı hissiyat daha da iyiydi.

Scope II Nx Snow modelini incehesap Gaming gecesinden 3499 TL'ye aldım ben. Rx Red modelini de en ucuz gamegaraj satıyor oda 4300 TL civarında.

Eki Görüntüle 2128564
Linkleri eklersen iyi olur

Linkleri eklersen iyi olur.

Attığın ürünleri inceledim yeni olması güzel fakat scope l e göre aralarında çok ciddi fark var diye düşünüyorum scope l eski evet doğru ama klavyeler mouseler gibi değil bence yeniliklerini koruyabiliyorlar mouselerin sensörleri her sene bir üst boyuta taşınabiliyorken bence klavyeler her sene elle tutulur şekilde bir üst seviyeye çıkamıyor diye düşünüyorum ayrıca bütçem maksimum 4000 attığın modeller 500 TL daha fazla şu an o kadar çıkmayacak gibi maalesef.

Sanırım alabileceğim en iyi fiyat performans ürün şu an bu.

Çünkü bilek desteği kullanmıyorum benim için negatif bir durum değil red Switch olması sessiz olmasından dolayı iyi tuş basma ömrü 100 milyon gayet yeterli ve fiyat 2700 bandında bu fiyata bence daha iyi bir klavye bulmak çok zor. Ayrıca ghosting özelliği vs var bu dediklerim scope ll de de tabii ki vardır daha gelişmiş bie klavye olduğu zaten aşikar fakat fiyat olarak biraz tuzlu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı