JeaLeusy
Megapat
Daha fazla
Bütçem 4000 TL demişsin attığım klavye 4150 TL ben 3.499 TL den incehesap gaming gecesinden aldım cuma gününü bekle istersen belki gene düşer. Extra cebinden çıkacak para zaten TR şartlarında sana fazlasıyla geri dönüyor hiç bir şeyin fiyatı geri gitmiyor. Bilek desteğini bende kullanmıyorum. Klavye alırken tuşun basma ömrüne bakmıyorum benim için önemsiz detaylar. Tuş 6 ayda parlama yapacaksa 1000000 milyon ömrü olsa ne olur mesela.Attığın ürünleri inceledim yeni olması güzel fakat scope l e göre aralarında çok ciddi fark var diye düşünüyorum scope l eski evet doğru ama klavyeler mouseler gibi değil bence yeniliklerini koruyabiliyorlar mouselerin sensörleri her sene bir üst boyuta taşınabiliyorken bence klavyeler her sene elle tutulur şekilde bir üst seviyeye çıkamıyor diye düşünüyorum ayrıca bütçem maksimum 4000 attığın modeller 500 TL daha fazla şu an o kadar çıkmayacak gibi maalesef.
Sanırım alabileceğim en iyi fiyat performans ürün şu an bu.
![]()
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr
Çünkü bilek desteği kullanmıyorum benim için negatif bir durum değil red Switch olması sessiz olmasından dolayı iyi tuş basma ömrü 100 milyon gayet yeterli ve fiyat 2700 bandında bu fiyata bence daha iyi bir klavye bulmak çok zor. Ayrıca ghosting özelliği vs var bu dediklerim scope ll de de tabii ki vardır daha gelişmiş bie klavye olduğu zaten aşikar fakat fiyat olarak biraz tuzlu.
Strix scope Rx Red modelini yaklaşık 1.5 sene civarı kullandım ondan buna geçtim. Birinci geçme sebebim eski scope versiyonunda günde 7-8 kere tuşları silmeye başlamıştım yağlı gibi geliyordu. İlk zamanlar bunun klavyeden kaynaklı olduğunu anlamamıştım sonra tuşların parlama yaptığını fark ettim.
2700 TL bandında kalacağım diyorsan Scope mantıklı bir seçenek fakat 4000 TL gözden çıkarabiliyorsan yeni seri almanın avantajları mevcut. Tuşlarının sallanmaması, yeni bir switch, sağdaki ayar tuşu, Rog desenli space tuşu, kablonun takılıp çıkarılabilmesi vs vs.
Scope'nin ilk versiyonuna kesin karar verdiysen 1999 TL ve 2300 TL arasına sık sık düşüyordu. Biraz kovalamayla 2700 TL'den daha uyguna satın alabileceğine eminim. iki klavye de seni memnun edecektir. Hayırlı olsun şimdiden.