4000 TL'ye kadar mouse önerisi

Nilahs

Decapat
Daha fazla  
Bütçe başlıkta belirttiğim kadar olabilir, genelde FPS ağırlıklı oynuyorum. Bi Logitech Superlight modelini biliyorum da alınır mı emin değilim.

Hocam belli bir fiyattan sonra özellikler hep kafa kafaya oluyor ve kişisel tercihe kalıyor. Geçen yaz aynı araştırmaları yaptım en son sırf klavyemle uyumlu diye Viper V2 Pro'yu aldım. Öneririm memnunum. Superlight'ı bazı insanlar switch problemleri var diye eleştiriyordu ama bu sorun 2021 sonrası modellerde çözüldü diye biliyorum. Hayırlı olsun şimdiden.

Alin geçin. Şimdi biri çıkıp "ama rastgele bir markanin sensörü yüzde 0.0001 hizli" demesin lütfen. Kalite kokuyor Deathadder serisi.

Alin geçin. Şimdi biri çıkıp "ama rastgele bir markanin sensörü yüzde 0.0001 hizli" demesin lütfen. Kalite kokuyor Deathadder serisi.
1713014848711.png

Almadan mağazaya gidip dene bence. Boyut karşılaştırmalarına bu siteden bakabilirsin. Razer DeathAdder V3 vs Razer Viper V2 Pro - Mouse Comparison - EloShapes

DAV3 Pro'nun yanına 2 öneri de ben atayım en azından diğer tutuştaki arkadaşlara öneri olur.
Palm: Lamzu Thorn( Fnatic olanının rengi muazzamdır.)
Claw: Lamzu Maya/Tachi
FingerTip:X2H Mini/ X2V2 Mini retro.

El boyutu ve tutuş şekli bilmeden öneri yapma. Eline uymaz ise hiç bir işe yaramaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı