4000 TL'ye kadar Turnuva için Klavye önerisi

Bütçe
4000

Vitaesmourte

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

SteelSeries Apex Pro TKL 2023 (0.54 ms gerçek latency) bugün bozuldu, tüm tuşlar ghost input yapıyor. Artık turnuva seviyesinde hızlı, stabil ve uzun ömürlü bir klavye arıyorum. Bütçem 4000 TL civarı

Şu an aklımdaki modeller:
  • MCHOSE Jet75 (2800 TL) → 75%, 8K Hz, 0.1 ms latency, Starburst switch, SOCD/Snap Tap, web yazılım
  • MCHOSE Ace68 Air Snow White** (~3300 TL) → 65%, 8K Hz, 0.08 ms latency Kailh God switch (Ultra smooth), gasket Mount
  • MCHOSE Ace68 Turbo 16K (yeni, 18 Kasım lansman) → 65%, 16K Hz, 0.06 ms latency, Mount Tai GT switch, full CNC alüminyum, ithal ~3400 TL Türkiye'ye daha gelmedi ama galiba gaming.gen getirir diye düşünüyorum

Turnuva oyuncusuyum
Apex Pro'da yaşadığım ghost input / Firmware çökmesi tekrar olmasın istiyorum.

Siz olsanız hangisini alırdınız?
Ya da 4000 TL'ye bunlara gerek yok daha iyisi alınır dediğiniz başka bir model var mı?

Tavsiyeleriniz benim için altın değerinde, şimdiden teşekkürler! 🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

SteelSeries Apex Pro TKL 2023 (0.54 ms gerçek latency) bugün bozuldu, tüm tuşlar ghost input yapıyor. Artık turnuva seviyesinde hızlı, stabil ve uzun ömürlü bir klavye arıyorum. Bütçem 4000 TL civarı.

• MCHOSE jet75 (2800 TL) → 75%, 8K Hz, 0.1 ms latency, starburst switch, SOCD/Snap tap, web yazılım.
  • MCHOSE Ace68 Air snow white** (~3300 TL) → 65%, 8K Hz, 0.08 ms latency Kailh god switch (Ultra smooth), gasket Mount.
  • MCHOSE Ace68 Turbo 16k (yeni, 18 Kasım lansman) → 65%, 16k Hz, 0.06 ms latency, Mount tai GT switch, full CNC alüminyum, ithal ~3400 TL Türkiye'ye daha gelmedi ama galiba gaming.gen getirir diye düşünüyorum.

Turnuva oyuncusuyum.

Ya da 4000 TL'ye bunlara gerek yok daha iyisi alınır dediğiniz başka bir model var mı?

Ace 68 Turbo kağıtta güzel duruyor. Acilse jet75 alın.

Merhaba arkadaşlar,

SteelSeries Apex Pro TKL 2023 (0.54 ms gerçek latency) bugün bozuldu, tüm tuşlar ghost input yapıyor. Artık turnuva seviyesinde hızlı, stabil ve uzun ömürlü bir klavye arıyorum. Bütçem 4000 TL civarı

• MCHOSE Jet75 (2800 TL) → 75%, 8K Hz, 0.1 ms latency, Starburst switch, SOCD/Snap Tap, web yazılım
  • MCHOSE Ace68 Air Snow White** (~3300 TL) → 65%, 8K Hz, 0.08 ms latency Kailh God switch (Ultra smooth), gasket Mount
  • MCHOSE Ace68 Turbo 16K (yeni, 18 Kasım lansman) → 65%, 16K Hz, 0.06 ms latency, Mount Tai GT switch, full CNC alüminyum, ithal ~3400 TL Türkiye'ye daha gelmedi ama galiba gaming.gen getirir diye düşünüyorum

Turnuva oyuncusuyum

256K scan rate ile diğer ürünlerden üstün ama daha yeni geldi Türkiye'ye.

İlk kez gördüm çok teşekkür ederim ama sence Turbo'yu beklemeye gerek var mı? Yoksa direkt bunu mu almalıyım?
Bence bunu al 16K hz gibi bir durum işlemciyi fena yorar ve bence gereksiz.

Ace 68 Turbo kağıtta güzel duruyor. Acilse jet75 alın.

MCHOSE Ace68 Air Snow White ile jet 75 arasında kaldım. =( neden jet 75? Tavsiye için teşekkür ederim

Bence bunu al 16K Hz gibi bir durum işlemciyi fena yorar ve bence gereksiz.

Ama işlemcim Ryzen 7 9700X sorun olmaz diye düşünüyorum? Tavsiye için çok teşekkür ederim =)) aşırı kararsız kaldım vallahi MCHOSE klavyelerin hepsi birbirinden iyi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı