Konudan bağımsız bir şey söylemek istiyorum; Logitech ürünlerini önermeyin demişsiniz de sanırsam sizden kaynaklı bir sorun olmuş (darbe gibi..) çünkü tüm Logitech ekipmanlarımı en az 2 sene kullandım ki garantisi olan ürünlerimi sıfır modeli ile değiştirdiler.Merhaba değerli Technopat sakinleri. 4000 TL bütçe ile rekabetçi oyunlar için Wireless mouse aramaktayım. Son 3 yıldır SteelSeries Rival 650 Wireless modelini kullanmaktayım fakat mouse kenarlarında bulunan silikonlar yerlerinden iyice ayrılmaya başladığı için yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Kullandığım mousetan uzun bir süredir memnundum. Logitech ürünleri önermeyin. 15 yıl içinde aldığım tüm Logitech Gaming fareleri 3-4 ay geçmeden elimde kaldı. SteelSeries mouse geçmeden önce G PRO X kullanmıştım masada ilk aldığı darbede elimde kalmıştı. Bu sebeple Logitech ürünleri dışında Rival 650 Wireless'ın sahip olduğu tok tutuş hissiyatına sahip iyi bir mouse aramaktayım.
Ninjutso Sora V2 Wireless Mouse
Ürün donanımsal olarak 8000 Hz raporlaması destekler. Kutu içeriğinden gelen standart alıcı ile maksimum 1000 Hz olarak kullanılmaktadır. Ürünün 8000 Hz olarak kullanılması için SnappyFire 8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün...wraithesports.com
Bu konuda size katılıyorum. Uzun yıllar logitech ekipmanlar kullandım ve gerçekten çok sağlamlardı baya uzun süre benim gibi sinirli bir oyuncuya dayandılar.Konudan bağımsız bir şey söylemek istiyorum; Logitech ürünlerini önermeyin demişsiniz de sanırsam sizden kaynaklı bir sorun olmuş (darbe gibi..) çünkü tüm Logitech ekipmanlarımı en az 2 sene kullandım ki garantisi olan ürünlerimi sıfır modeli ile değiştirdiler.
Merhaba değerli Technopat sakinleri. 4000 TL bütçe ile rekabetçi oyunlar için Wireless mouse aramaktayım. Son 3 yıldır SteelSeries Rival 650 Wireless modelini kullanmaktayım fakat mouse kenarlarında bulunan silikonlar yerlerinden iyice ayrılmaya başladığı için yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Kullandığım mousetan uzun bir süredir memnundum. Logitech ürünleri önermeyin. 15 yıl içinde aldığım tüm Logitech Gaming fareleri 3-4 ay geçmeden elimde kaldı. SteelSeries mouse geçmeden önce G PRO X kullanmıştım masada ilk aldığı darbede elimde kalmıştı. Bu sebeple Logitech ürünleri dışında Rival 650 Wireless'ın sahip olduğu tok tutuş hissiyatına sahip iyi bir mouse aramaktayım.
Konudan bağımsız bir şey söylemek istiyorum; Logitech ürünlerini önermeyin demişsiniz de sanırsam sizden kaynaklı bir sorun olmuş (darbe gibi.) Çünkü tüm Logitech ekipmanlarımı en az 2 sene kullandım ki garantisi olan ürünlerimi sıfır modeli ile değiştirdiler.
Ayrıca E-sporcu TenZ de bu fareyi kullanıyor diye biliyorum.Attack Shark'taki sensörle aynı görünüyor sensörleri. Sponsorluk almamış reel bir inceleme yapan YouTube videosuda bulamadım. İnceleme videosuda paylaşabilir misiniz? Markayı daha önceden duymamıştım.
Attack Shark ile aynı sensörü kullanıyor, ancak aynı malzeme kalitesi yok, aynı scroll yok, aynı skatez yok, aynı kalite de switch yok. Sensörler bakıp mouse karar vermeyi gecmeniz lazim, youtube üzerinde sponsorluk almamis incelemeler mevcut. Boardzy kanalını da izleyebilirsiniz, güzel güzel anlatır.Attack Shark'taki sensörle aynı görünüyor sensörleri. Sponsorluk almamış reel bir inceleme yapan YouTube videosuda bulamadım. İnceleme videosuda paylaşabilir misiniz? Markayı daha önceden duymamıştım.