4000 TL'ye PC Toplamak vs PS4 Slim Almak

PC VS PS4


  • Oy verenlerin toplamı
    36
  • Anket kapandı .
PC’yi ne için kullanaaksınız? Sanal makine gibi veya benzeri işlerde kullanmayı düşünûyorsanız PC alın. Ama genellikle oyun oynayacaksanız ve grafikleri ve hikayesi gibi olan oyunları seviyorsanız PS alın. Pro’da tercih edebilirsiniz.
 
Exculsive oyunları çok severim fakat oyun fiyatları düşündürüyor.
PC’yi ne için kullanaaksınız? Sanal makine gibi veya benzeri işlerde kullanmayı düşünûyorsanız PC alın. Ama genellikle oyun oynayacaksanız ve grafikleri ve hikayesi gibi olan oyunları seviyorsanız PS alın. Pro’da tercih edebilirsiniz.
4K televizyonum yok ps4 pro boş yere almış olmaz mıyım?
Ayrıca benim playstationlara ilgim var.Birazda o yüzden istiyorum
 
Hocam herkes yok oyun fiyatı yok ps plus demiş ama şunu da göz önünde bulundurun. Plusa verilen yılda 180 tl (indirimle 120-130 civarına da düşüyor).Her ay yanında verilen oyunlar ile yılda 180 tl yi zaten fazlası ile çıkarıyorsunuz. Oyun fiyatları da her çıkan oyunu aynı gün almak istemiyorsanız indirimlerle uygun fiyatlara alınıyor veya başka ps kullanan arkadaşlarınız varsa farklı oyunlar alıp değiştirirsiniz çare tükenmez. Bende 2 yıldır ps4 var ilk başta alırken 5 oyuna para verdim sonra bitirdikçe sattım takasladım. Kütüphanemde plustan gelen 20 küsür oyun var. Yani diyeceğim o ki plusmış oyun fiyatıymış bunları dert etmeyin. Hangi seçenek yakın geliyorsa ona yönelin.
 
PS Plus'ta oyunlari uyelik bittikten sonra oynayamadigin icin kotu.
Xbox Gold Live kac tl bilmiyorum ama muhtelemen 300-400 vardir 12 ayligi.
Onda hem oyunlari kalici olarak veriyor, hem verdigi oyunlarin parasinin 6-7 kati cikartiyor. Her turlu daha karli.
 
Yine Plus, oyun fiyatlari diye bahaneler sunulmus. Oncelikle gecen ay verilen HITMAN ile o yil kara bile gecebiliyorsun. Diger 23 oyundan, ozel indirimlerden bahsetmeme gerek yok. Oyunlara gelince, PC'de de durum pek farkli degil. Son cikan 2 AC oyunu, RE2, Metro Exodus benzer fiyatlara satilip yine indirimlerle benzer fiyata aliniyor. Arkadaslarin veya spotcular ile takasta yapabilirsin. Ya da biriyle kardeslik yapip direkt %50 indirim saglayabilirsin. Kisaca fiyat acisindan pek farklari yok. Ilgi alaniniz neyse onu secin. Hikayeli oyunlar veya kol kullanmak gibi vb. seyleri seviyorsaniz PS4; rekabetci oyunlar, render veya yuksek performans seviyorsaniz PC.
 
N11'de 3000-3500 TL aralığında Sony Eurasia garantili sıfır PS4 Pro'lar satılıyor onlardan bir tane alır kalan parayla ister kol + oyun, ister sadece oyun alırsın. Ayrıca oyunlar zanneldiği gibi 400-500 TL falan değil. Daha önce hazırlamış olduğum bu rehberden faydalanarak oyunları uygun fiyata oynayabilirsin.

 
PC'de torrent olayıda var.Şuan çok kötü olsada bir bilgisayarım var.Bu bilgileride paylaşayım
TV 4K değil.4K olsa Pro alırdım
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı