Yuma Makoto
Femtopat
Daha fazla
@Yuma Makoto @messinicocugu PSU olarak Aerocool AE VXP500 Plus 500W Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayar bunun siparişini veriyorum o zaman bunu önermişsiniz.
Anakart ve işlemci kısmındada Ryzen mi Intel mi seçeceğime karar vermem gerekiyor sanırsam.
@Yuma Makoto @messinicocugu PSU olarak Aerocool AE VXP500 Plus 500W Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayar bunun siparişini veriyorum o zaman bunu önermişsiniz
Anakart ve işlemci kısmındada Ryzen mi Intel mi seçeceğime karar vermem gerekiyor sanırsam
hocam valla render ile uzaktan yakında hiç bir bağlantım yok sadece oyun için alıyorumBen olsam R5 5500 alırım hocam 12100F ile performansları hemen hemen aynı ayrıca R5 5500 6 Core 12 threads bir işlemci render ile uğraşacaksanız buradaki önemi büyük.
Everest EPS-600A Real 600W 12cm Fan 4*SATA Aktif PFC Oyuncu PC Destekli Power Supply : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu nasıl hocamAynı fiyata 600W halini alabilirsin indirimdeyken daha iyi olur.
Hocam vallahi render ile uzaktan yakında hiçbir bağlantım yok sadece oyun için alıyorum.
Everest EPS-600A Real 600W 12cm Fan 4*SATA Aktif PFC Oyuncu PC Destekli Power Supply : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu nasıl hocam.
Hocam vallahi render ile uzaktan yakında hiçbir bağlantım yok sadece oyun için alıyorum
Everest EPS-600A Real 600W 12cm Fan 4*SATA Aktif PFC Oyuncu PC Destekli Power Supply : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu nasıl hocam
Hocam şuan baktımda ikisininde fiyatı 599 tlAynı fiyata 600W halini alabilirsin indirimdeyken daha iyi olur.
Hocam şu an baktımda ikisinin de fiyatı 599 TL
@messinicocugu @Yuma Makoto
İşlemciyi 12100 yerine 10100'e falan düşürüp PSU arttırabilir miyiz?
hocam ürün yorumlarında çok yükses ses çıkarttığından bahsetmişler alayım mı genede sorun olur muArttırabilirsin ama attığım PSU bu sistem için gayet yeterli daha fazla harcama yapmaya gerek yok bu sistemi için PSU
Everest almak çok kötü bir fikir de bu PSU da iyi sayılmaz ama ne olduğu belli en azından. Bu bütçelerde önerilen işlemci ve anakartlar alınacaksa düzgün bir PSU almak pek mümkün gözükmüyor. Bu noktada bir karar vermeniz lazım, anakart ve işlemciden kısıp ya da bir şekilde bekleyip para biriktirip iyi bir PSU almak ya da bu benim işimi görür deyip bu ayarda bir PSU almak. Burada seçim sizin. Bu fiyatlara en yakın Türkiye'de FSP HV Pro modelinin 550W versiyonu var galiba. O da en iyisi değil ama bahsedilenlerden iyidir.Kötü hocam sakın almayın dediğim PSU sizin attığınızın 600W hali:
Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.349,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İşlemciler biraz pahalı olduğu için o biraz zora sokuyor önerebileceğiniz psu var mıdır?Everest almak çok kötü bir fikir de bu PSU da iyi sayılmaz ama ne olduğu belli en azından. Bu bütçelerde önerilen işlemci ve anakartlar alınacaksa düzgün bir PSU almak pek mümkün gözükmüyor. Bu noktada bir karar vermeniz lazım, anakart ve işlemciden kısıp ya da bir şekilde bekleyip para biriktirip iyi bir PSU almak ya da bu benim işimi görür deyip bu ayarda bir PSU almak. Burada seçim sizin. Bu fiyatlara en yakın Türkiye'de FSP HV Pro modelinin 550W versiyonu var galiba. O da en iyisi değil ama bahsedilenlerden iyidir.