Bilgisayarımda 16 GB RAM var yetmiyor, 32 GB yapmak istiyorum.
Anakartım ASUS H610M-K.
RAM'in yetmediğine nasıl kanaat getirdiniz? Arkadaşın da dediği gibi takılı RAM'in aynısını alın.
Bu ramle alakalı değil, bilgisayarla alakalı. Ben kendim 32 kullanıyorum onda 8-9 tüketiyor şu anda ve arkada birçok program açık. Bilgisayarda başka bir sıkıntı var gibi görünüyor, zaten Windows sizin ram miktarınıza göre kullanımı ayarlıyor.Boşta 8,9 kullanıyor.
Bu RAM'le alakalı değil, bilgisayarla alakalı. Ben kendim 32 kullanıyorum onda 8-9 tüketiyor şu anda ve arkada birçok program açık. Bilgisayarda başka bir sıkıntı var gibi görünüyor, zaten Windows sizin RAM miktarınıza göre kullanımı ayarlıyor.
Evet hocam işte ram kalmaması normal değil. Boşta 8 kullanılması da normal değil. Başka bir sorun var diyorum ben de.Kendi 8,9 arası kullanıyor, oyun oynadığımda RAM kalmıyor Opera gibi şeyleri açık bırakıyorum.
Evet hocam işte RAM kalmaması normal değil. Boşta 8 kullanılması da normal değil. Başka bir sorun var diyorum ben de.
Değil. Eski bilgisayarımda Windows 11 yüklüydü ve 16 GB ram vardı. Boşta 2 GB'dan fazla kullanmıyordu. Bilgisayarınızda virüs olup olmadığından emin misiniz? Arkaplanda hangi uygulamalar açık?Windows 11 çok kullanıyor RAM'i. Daha geliştirme sürecinde normal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.