4000 TL'ye RAM önerisi

Bütçe
4000
Evet hocam işte RAM kalmaması normal değil. Boşta 8 kullanılması da normal değil. Başka bir sorun var diyorum ben de.

Zaten şu an almayı düşünmüyorum fikir sormak için açtım konuyu klavye almam lazım klavyem bozuldu.

Değil. Eski bilgisayarımda Windows 11 yüklüydü ve 16 GB RAM vardı. Boşta 2 GB'dan fazla kullanmıyordu. Bilgisayarınızda virüs olup olmadığından emin misiniz? Arka planda hangi uygulamalar açık?

Hocam? Siz abartınız Windows 10'da bile arkadaşlarımınki de bakıyorum 5,6 arası kullanıyor. Bilgisayarı daha yeni sıfırladım sadece Steam'le,Discord var.

Zaten şu an almayı düşünmüyorum fikir sormak için açtım konuyu klavye almam lazım klavyem bozuldu.

Hocam? Siz abartınız Windows 10'da bile arkadaşlarımınki de bakıyorum 5,6 arası kullanıyor. Bilgisayarı daha yeni sıfırladım sadece Steam'le,Discord var.
Hocam gözümle gördüğüm şeye mi inanmayacağım, boşta bilgisayarın ram doldurması için hiçbir sebep yok. Yer yer boşta 1 GB'ın altına düşmesi bile gerekiyor ram kullanımının.

Hocam gözümle gördüğüm şeye mi inanmayacağım, boşta bilgisayarın RAM doldurması için hiçbir sebep yok. Yer yer boşta 1 GB'ın altına düşmesi bile gerekiyor RAM kullanımının.

Hocam bende gözle görüyorum 3 tane bilgisayar var evde hiç 5,6 altına düşmedi dükkandada bir tane var o da 5,6 altına düşmüyor RAM'li PC de 3 kullanıyordu en az.

Tamam hocam anladım ama yeni sıfırladım RAM'den başka problem ne olabilir? Artık yeni nesil oyunlarda az kullanmıyor.
Boşta derken arkada Google Chrome dahi açık olmayacak hocam. Ekipmanlarınızın yazılımı falan varsa onları da kapatın (Steelseries GG gibi). Sadece Task Manager açıkken bakar mısınız ne kadar kullanıldığına. Bu arada illa da ram alacaksanız takılı ramin aynısını alın.

Boşta derken arkada Google Chrome dahi açık olmayacak hocam. Ekipmanlarınızın yazılımı falan varsa onları da kapatın (SteelSeries GG gibi). Sadece Task Manager açıkken bakar mısınız ne kadar kullanıldığına. Bu arada illa da RAM alacaksanız takılı RAM'in aynısını alın.

Bilgisayarlar boş hepsi yeni formatlı. Sağ olun yine tavsiye için iyi sosyaller.

Bakın hocam bu benim bilgisayarım.
Ekran Görüntüsü (20).png

Attığım görselde bilgisayar boşta değil, arkada Spotify, Steam, Discord gibi programlar açık. O haldeyken bile 32 GB RAM ile 7.3 GB kullanılıyor. 32 RAM ile boşta değilken 7.3 kullanılıyorsa 16 RAM ile boşta 8-9 kullanması çok zor. Yeni formatlanmış bilgisayarda neden böyle bir şey olur anlayamadım. İlginç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı