4000 TL’ye sistem 9400F ve GTX 1650 sistem alınır mı?

NotYiit

Hectopat
Yer
de_dust2
Daha fazla  
Herkese selam,

Vatan Bilgisayar'da gezinirken OEM bir sistemle karşılaştım, bu konularda çok bir bilgim yok onun için size danışmak istiyorum.
4000 TL bütçem var, çok aşırı oyun oynamıyorum, güvenilir bir yerden bilgisayar almak istiyorum sadece. Ekte bıraktığım sistem alınır mı?
Alınmaz ise daha iyi bir öneriniz var mı? (Küçük çaplı da olsa 3D tasarım yapmayı düşünüyorum.)

Sistem: INTEL 9400F-MSI GTX1650 D6 VENTUS XS OC-H310M PRO-VDH PLUS-KINGSTON 480GB RGB-8G - Vatan Bilgisayar

Hepinize iyi akşamlar, şimdiden teşekkür ederim. :) 😅

O fiyat için kötü bir sistem, 1650S olsa ve en azından güç kaynağı farklı olsa kesinlikle alınır derdim ama 1650 çok güçsüz bir ekran kartı. Bütçeniz ne kadar? Daha iyisini toplayabiliriz, ek olarak güven sorunu yaşamayacağınız yerler dolu. Vatan kazık fiyata satıyor.

Güç kaynağı Rampage, işlemci i5 9400F 6 çekirdek 6 izlek overclocklanamayan, anakart 9.nesil ölü soket, ekran kartı GTX 1650 RX 570'den bile düşük bir kart ben olsam almazdım ve Vatan kazık fiyata satıyor tek tek toplamaya imkanınız varsa daha iyi bir şey çıkabilir diye düşünüyorum.

O fiyat için kötü bir sistem, 1650S olsa kesinlikle alınır derdim ama 1650 çok güçsüz bir ekran kartı. Bütçeniz ne kadar? Daha iyisini toplayabiliriz, ek olarak güven sorunu yaşamayacağınız yerler dolu. Vatan kazık fiyata satıyor.

Bütçem 4000 TL , tekrardan teşekkürler

Tek tek toplayabilir misiniz hocam farklı sitelerden?

Olabilir neden olmasın
Şu PC'ye bir bakabilirsin.

Ekran Kartının çok bilindik bir marka olması sıkıntı çıkarmaz mı ? dediğim gibi çok bilgili değilim bu konularda yanlışsam kusura bakma :)

Herkese selam,

Vatan Bilgisayar'da gezinirken OEM bir sistemle karşılaştım, bu konularda çok bir bilgim yok onun için size danışmak istiyorum.
4000 TL bütçem var, çok aşırı oyun oynamıyorum, güvenilir bir yerden bilgisayar almak istiyorum sadece. Ekte bıraktığım sistem alınır mı?
Alınmaz ise daha iyi bir öneriniz var mı? (Küçük çaplı da olsa 3D tasarım yapmayı düşünüyorum.)

Sistem: INTEL 9400F-MSI GTX1650 D6 VENTUS XS OC-H310M PRO-VDH PLUS-KINGSTON 480GB RGB-8G - Vatan Bilgisayar

Hepinize iyi akşamlar, şimdiden teşekkür ederim. :) 😅
Sakın bulaşma bu sisteme. Tek tek toplamayı tercih et.

OC yapmayacağını varsayıyorum ve bu yüzden anakartı abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Teknobiyotik E1,5 AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, RX580 8GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik (Fiyatına göre oldukça iyi duruyor, ekran kartının 8 GB olması da büyük bir artı.
Eğer NVIDIA ekran kartlı isterseniz:
Özelleştirme bölümünden bunları değiştirin:
1596664981707.png

Olabilir neden olmasın

Ekran Kartının çok bilindik bir marka olması sıkıntı çıkarmaz mı ? dediğim gibi çok bilgili değilim bu konularda yanlışsam kusura bakma :)
Asrock kötü bir marka değildir ama Nvidia bir PC almak istiyorsanız şuna bakabilirsiniz.
( PSU'yu değiştirmenizi öneriririm Aerocool 500W ile)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı