Aynısını kullanıyorum ısınma sorunuda yok tek eksiği 1 TB SSD olmaması ekstra masraf olacak üstte ki arkadaşında attığı iyidir ama fiyat farkları var. Şimdi fark ettim üstte ki link 512 GB SSD'li ona da masraf olacak mecbur.
40k bandında okul okuyacaklar için bundan iyisi yokMerhaba, bilgisayar mühendisliği okuyorum. Hem bölümüm için hem de orta gereksinimli oyunları oynatabilecek bir bilgisayar arıyorum. Markanın servisi iyi olursa da tadından yenmez hocam.
Victus alınmaz kasa ve panel olarak kalitesiz.HP Victus Laptop 16-S1019NT AMD Ryzen 7 8845HS 16GB RAM 1TB SSD 8GB NVIDIA GeForce RTX4060 16.1 inç FHD 144Hz A05N0EA - HP Store Türkiye kendisini aktif olarak şu anda kullanıyorum çok iyi bir laptop öneririm.
Lenovo LOQ 15IRX9 i7-13650HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 GDDR6 8GB (115W) 15.6" FHD IPS 144Hz G-SYNC FreeDos Gaming Notebook | ITOPYA kaçırmayın 36 bine RTX4060 13650HX %100 sRGB ekran ve kasa kalitesi Victus'la karşılaştırılamaz.
Ben dün sipariş verdim şimdi geldi ama daha açmadım çünkü Amazon'da onaylanmasını beklediğim bir iade var o kabul olmassa 2 pc olur patlarızVallahi çok iyiymiş benim de alasım geldi. Acilen fiyatlar oynamadan yorum yapabilecek var mı? Veya kullanan?
Ben dün sipariş verdim şimdi geldi ama daha açmadım çünkü Amazon'da onaylanmasını beklediğim bir iade var o kabul olmazsa 2 PC olur patlarız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.