Bütçe
40000
Aynen hocam 285'e geliyor. Yalnız şimdi satın aldım 379 çekti hocam %25i uygulamadı neden acaba bilemedim? İade edip tekrar mı denesem yoksa ilk oyunda olmuyor mu %25?

RDR2 oynarkenki degerler boyle arkadaşlar, 165Hz'e otomatik FPS sabitliyor oyun ayarlarda daha ustune cikamadim.

@yapiz @Lory7

Güzel böyle, ayarlar Ultra mı? V-Sync açık olduğundan 166 sabitliyordur, e-Mail'e fatura gelmedi mi?

Evet hocam Ultra sadece tavsiye edilen RDR2 ayarlari vardi 1-2tanesini o sekilde secmistim, geri odeyecekler mis parayi o konuda sorun olmadi hocam.

İsterseniz çözünürlük ölçeklemeyi 1.25X yapın (bulanıklığı azaltıyor)zaten 165 FPS alıyorsunuz üstüne bu oyunun en ağır kısımlarından bir.

Aynen hocam 285'e geliyor. Yalnız şimdi satın aldım 379 çekti hocam %25i uygulamadı neden acaba bilemedim? İade edip tekrar mı denesem yoksa ilk oyunda olmuyor mu %25?

RDR2 oynarkenki degerler boyle arkadaşlar, 165Hz'e otomatik FPS sabitliyor oyun ayarlarda daha ustune cikamadim.

@yapiz @Lory7

V-Sync kapatarak test yapman daha iyi olur.
165 sabit alıyorsa çok iyi bu arada 2K çözünürlük bir de bu.

1685211732968.png

Arkadaşlar selam bazen ekran kapanıp açılıyor ve böyle bir hata veriyor bu nedir nasıl geçer? Kapat diyip geçiyorum ama ara sıra oluyor , watman gibi birşey midir bu da?

Eki Görüntüle 1796257

Arkadaşlar selam bazen ekran kapanıp açılıyor ve böyle bir hata veriyor bu nedir nasıl geçer? Kapat deyip geçiyorum ama ara sıra oluyor, watman gibi bir şey midir bu da?

WattMan yemişsin :(
Daha stabil bir sürücü ye geç.
Ben bayağıdır takip etmiyorum bu yüzden yeeni konu açman daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı