Arkadaşlar yurtdışından bir GTX1660 Super buldum. Şu anda olan 1650'li sistemimi satıp birazda para ekleyip yeni bir sistem toplayacağım. Kart yaklaşık 3900TL'ye geliyor bir arkadaş yakında gelirken getirecekti ama RTX 3050'yi beklesem mi? Ne zaman çıkar fiyatı ne olur tahminen ya da stok sorunları ne zaman düzelir?
Arkadaşlar yurtdışından bir GTX1660 Super buldum. Şu anda olan 1650'li sistemimi satıp birazda para ekleyip yeni bir sistem toplayacağım. Kart yaklaşık 3900TL'ye geliyor bir arkadaş yakında gelirken getirecekti ama RTX 3050'yi beklesem mi? Ne zaman çıkar fiyatı ne olur tahminen ya da stok sorunları ne zaman düzelir?
Alınır, vergiler gümrük vs. eğer 4k tutuyorsa bu piyasada alınır bence. Stokları görüyorsunuz düzelecek gibi değil en kötü 2-3 yıl 1660superle gidersin piyasa 2-3 yerine oturur, rtx'i alırsın.
Alınır hocam kesinlikle, piyasanın hali belli onu almasanız RTX kartları 7-8 bin olucak yurtdışından getirse bile kurdan dolayı, ben olsam alırdım. İşlemciniz nedir?
Alınır hocam kesinlikle, piyasanın hali belli onu almasanız RTX kartları 7-8 bin olacak yurtdışından getirse bile kurdan dolayı, ben olsam alırdım. İşlemciniz nedir?
RTX 3050 sızdırılan bilgiye göre 4GB videobellek ile piyasaya sürülecek. Madencilerin tercih edeceği performansta olacağını sanmıyorum. Bu yüzden fiyatlar biraz daha uygun olacaktır.