Teşekkür ederim dostum ellerinize sağlık hepinizin. Eksik kalanları da akşam sipariş edeceğim
Kasa : Phanteks P350X
SSD : Toshiba Tr200
Güç Kaynağı konusunda beni üzmeyecek sessiz bir öneri alabilirim. 80+ 600-650W düzeyinde bütçe 300-400 kalitesi önemli benim için
Baktım elbette sadece alternatif olsun istiyorum elimde sizin kadar bilgim olmadığı için net bir şey belirlemeye çalışıyorum. Mesela bu nasıl olur? Aerocool 650W KCAS Serisi 80+ Gold Güç Kaynağı
@4PieD Benim bir arkadaşımda O PSU var çok ses çıkartıyor. Garantiye yolladık geldi yine aynıydı. Açıkcası bana göre ışıklı mışıklı olması dışında bir güzelliği yok.
@4PieD Benim bir arkadaşımda O PSU var çok ses çıkartıyor. Garantiye yolladık geldi yine aynıydı. Açıkcası bana göre ışıklı mışıklı olması dışında bir güzelliği yok.
Öncelikli hedefim ekran kartı için ve anakart için pin girişleri yeterli olsun daha sonra akım koruma vs gibi özellikleri de olsun. Herhangi bir problem yaşadığımda da teknik servisi kaliteli olsun istiyorum. Cooler master konusundaki fikrin nedir?
@4PieD Teknik servisi ile ilgili bilgim yok hiç gerek olmadı zaten. Ancak diğer istediğiniz bütün özellikleri karşılıyor diye biliyorum. Gerçi bu sisteme 700W fazla gelir ama olsun. Cooler Master PSU hiç kullanmadım o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
Merhaba ekran kartı almadıysan kesinlikle SHAPPHİRE NİTRO RX580 4GB modelini tavsiye ediyorum. Ben 1 ay önce HEPSİBURADA'dan 1219 TL 'ye almıştım. Not: AMD ekran kartlarında 4GB VS 8GB arasında NVİDİA gibi büyük fark yok.
@4PieD Teknik servisi ile ilgili bilgim yok hiç gerek olmadı zaten. Ancak diğer istediğiniz bütün özellikleri karşılıyor diye biliyorum. Gerçi bu sisteme 700W fazla gelir ama olsun. Cooler Master PSU hiç kullanmadım o yüzden bir şey diyemeyeceğim.