4000TL Ryzen 5 2600 Sistem Toplama

Xigmatek kasayı değerlendirdin mi?

@4PieD Açıkcası adamlar çok güzel kasa yapıyorlar yalan yok. Gerek işçiliği olsun gerek tasarımı olsun. Param olsa hemen alırım kasadan da ne yapalım para yok.

Silverstone marka güç kaynaklarına da bakabilirsiniz. Aerocool hakkında dedikleri gibi çok olumlu yorumlar duymadım. Ben High Power kullanıyorum 600W. Herhangi bir olumsuz yönünü görmedim ama Silverstone bana daha kaliteli gibi geliyor.
Kasa fanı olarak Arctic öneririm ışıklı tarzı fikriniz yoksa hava akışı olarak çok ideal fanlardır. PWM destekli olması da ayrı güzel. Kendim iki tane kullanıyorum o fanlardan.
Vegas7' de mevcut ışığı çok iyi değil yani ışık görevi görüyor sadece diyelim.

Sistemin bütün parçaları alınmıştır. Klavye mouse dahil sadece mousepad kaldı sanırım kullanırken en kanser kısmı bir de masa almam ve internet bağlattırmam gerekecek.
Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum sistemin ekran kartı 3 Aralık’ta gelecek ve o gün tam anlamıyla hazır olur. Teşekkür ederim kendinize iyi bakın ellerinize sağlık [emoji5]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…