4000TL Ryzen 5 2600 Sistem Toplama

Benim de bildiğim o poşetteki kabloları anakart ve ssd bağlantılarını yapacağım. Merak ettiğim görseldeki sata kablosu. Onunla ilgili ekte psu diye belirtilmiş.
PSU dan çıkan güç kabloları var uçları beyaz renkte onları deneyebilirsiniz.

Tamamdır psu ya bağladım ilk birkaç sefer zorlamak istemedim şimdi halloldu.

İki kablo kaldı boşta onların bir tanesi 3pinli RGB ona dönüştürücü lazım sanırım. Diğeri de 3 pinli olan şu kablo bunun aynısı var o takılı ama bu boşta

Bu arada henüz ekran kartı gelmedi heyecanlanıp sistemi hdmi ile tv ye bağladım görüntü gelmedi. Anakartın dahili ekran kartı olmadığı yazıyordu bir yerde açılmama nedeni bu mudur?

Bu arada henüz ekran kartı gelmedi heyecanlanıp sistemi hdmi ile tv ye bağladım görüntü gelmedi. Anakartın dahili ekran kartı olmadığı yazıyordu bir yerde açılmama nedeni bu mudur?
Evet çoğu anakartın yok zaten açsa sadece BİOS açabilir o da düşük ihtimal. İşlemcinizin de dahili grafik birimi olmadığından bekleyeceksiniz sanırım.
Ama gene de bişelenler çalışır ses gelir yani ekran gelmese de.

Buna sevindim daha çok yanlış yaptığımı falan düşünmeye başladım intel toplamışım gibi açtım direkt. Şu an ses olarak çok iyi soğutmasını yük bindiğinde anlayacağız. 3 aralığı beklemek zorundayım.

HB bugün arayıp Msi Radeon Rx 570 Gaming ekran kartı (1219TL) ürünü almama rağmen stokta yok diyip Sapphire Rx 570 8Gb (hangi model olduğunu söylemedi) verelim dediler ben de hayır diyip indirip yaptığınız 1019 TL ile satılan Asus Rog Strix Rx 570 istediğimi söyledim. Talep kabul edilmezse farklı bir siteden almam mantıklı mı Asus’u?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…