Nanokatalogtan almasaydınız iyiydi. Eğer stokta yoksa 1 ay bile bekleyebilirsiniz. Ekran kartına gelince, kasanıza ekstra fan eklerseniz bir sıkıntı çıkmaz.
Şu an almadım tavsiye ettiğiniz bir site var mı? Direkt link atabilir misiniz?
Nanokatalogtan almasaydınız iyiydi. Eğer stokta yoksa 1 ay bile bekleyebilirsiniz. Ekran kartına gelince, kasanıza ekstra fan eklerseniz bir sıkıntı çıkmaz.
Kusura bakmayın yardım edecektim ama aşırı saçma bir sebepten daha doğrusu sebep olmadan ceza yedim 1 günlük. Eksik ne kaldı yardımcı olayım.
Fiyatı fazla geldi normalde daha ucuz bir karttı. Sapphire 580 alınabilir bence.
Güç kaynağı olarak bütçeniz nedir?
Siz bilirsiniz Strix 570' in arka plağı yok mesela. Bu serisinde böyle bir şey yapmış çok gerekli mi değil ama Sapphire' de var bu en azından.Biraz markaya güvendiğim için almak istiyorum sonuçta bu işin müşteri hizmetleri, teknik servisi konusuna daha çok güveniyorum. Bütçe 300-400 bandında olabilir güç kaynağı için ama yine de yüksek bir şey tercih etmemeye çalışıcam 80+ 650W yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.