4000TL Ryzen 5 2600 Sistem Toplama

Nanokatalog' dakinin fiyatı güzel stok sorun var mı diye bekleme şansınız varsa alırsınız.
Fazla ısınmaz diye düşünüyorum. OC modeliymiş hız aşırtmalı yani ama biraz fazla güç çekse de gayet iyi güç kaynağınız olduğundan problem yaşamazsınız.
Ancak Vatan' da varsa oradan alın hem hemen gelir hemde ürün distribütör garantili gelmiş olur.
Veya 4 GB modellerden seçersiniz 570 veya 580 şekilde.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın yardım edecektim ama aşırı saçma bir sebepten daha doğrusu sebep olmadan ceza yedim 1 günlük. Eksik ne kaldı yardımcı olayım.

Kusura bakmayın yardım edecektim ama aşırı saçma bir sebepten daha doğrusu sebep olmadan ceza yedim 1 günlük. Eksik ne kaldı yardımcı olayım.

Anakart
İşlemci
Ram alındı.

Ekran kartı olarak : Asus RX570 4GB 256Bit GDDR5 ROG STRIX GAMING Ekran Kartı (ROG STRIX-RX570-4G-GAMING) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri

Bu site ve ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ssd: toshiba tr200 240GB
Kasa : Phanteks P350X düşünüyorum güç kaynağına henüz karar veremedim.

Fiyatı fazla geldi normalde daha ucuz bir karttı. Sapphire 580 alınabilir bence.
Güç kaynağı olarak bütçeniz nedir?

Biraz markaya güvendiğim için almak istiyorum sonuçta bu işin müşteri hizmetleri, teknik servisi konusuna daha çok güveniyorum. Bütçe 300-400 bandında olabilir güç kaynağı için ama yine de yüksek bir şey tercih etmemeye çalışıcam 80+ 650W yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Biraz markaya güvendiğim için almak istiyorum sonuçta bu işin müşteri hizmetleri, teknik servisi konusuna daha çok güveniyorum. Bütçe 300-400 bandında olabilir güç kaynağı için ama yine de yüksek bir şey tercih etmemeye çalışıcam 80+ 650W yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Siz bilirsiniz Strix 570' in arka plağı yok mesela. Bu serisinde böyle bir şey yapmış çok gerekli mi değil ama Sapphire' de var bu en azından.
Güç kaynağı olarak Silverstone 600W 80+ güç kaynağı olabilir yada fiyat performans bandında bu seçilebilir.
AKASA Viper 600W 80+ Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı AK-PA060AF07

Güç kaynağı olarak Akasa Viper tam F/P ürünüdür. Rahatlıkla alabilirsin. Yalnız sarı fanı olduğu için görünüş olarak biraz sırıtıyor olabilir onun yerine SilverStone Strider veya Essential serisinden 600-700W alabilirsin bütçeye göre.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı