4000TL Ryzen 5 2600 Sistem Toplama

Üstteki alınabilir. Ucuz fiyat performans arıyorsanız bu olabilir.
Akasa 600W Viper Serisi 80+ Bronze Güç Kaynağı
Gene de biraz daha pahalı bir güç kaynağı istiyorsanız da bu olabilir.
SilverStone Essential 650W 80+ Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı (SST-ET650-B) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri

Dostum rahatsız olmuyorsunuzdur inşallah şöyle bir 80+ gold psu var düşüncen nedir daha mı iyi olur? Aerocool 650W KCAS Serisi 80+ Gold Güç Kaynağı

@4PieD Benim bir arkadaşımda O PSU var çok ses çıkartıyor. Garantiye yolladık geldi yine aynıydı. Açıkcası bana göre ışıklı mışıklı olması dışında bir güzelliği yok.

Öncelikli hedefim ekran kartı için ve anakart için pin girişleri yeterli olsun daha sonra akım koruma vs gibi özellikleri de olsun. Herhangi bir problem yaşadığımda da teknik servisi kaliteli olsun istiyorum. Cooler master konusundaki fikrin nedir?

@4PieD Teknik servisi ile ilgili bilgim yok hiç gerek olmadı zaten. Ancak diğer istediğiniz bütün özellikleri karşılıyor diye biliyorum. Gerçi bu sisteme 700W fazla gelir ama olsun. Cooler Master PSU hiç kullanmadım o yüzden bir şey diyemeyeceğim.

Merhaba ekran kartı almadıysan kesinlikle SHAPPHİRE NİTRO RX580 4GB modelini tavsiye ediyorum. Ben 1 ay önce HEPSİBURADA'dan 1219 TL 'ye almıştım. Not: AMD ekran kartlarında 4GB VS 8GB arasında NVİDİA gibi büyük fark yok.

@4PieD Teknik servisi ile ilgili bilgim yok hiç gerek olmadı zaten. Ancak diğer istediğiniz bütün özellikleri karşılıyor diye biliyorum. Gerçi bu sisteme 700W fazla gelir ama olsun. Cooler Master PSU hiç kullanmadım o yüzden bir şey diyemeyeceğim.

Anladım gece 12ye kadar vaktim var bazı yerler hala indirimde Phanteks p350x kasa sadece 1 fan ile mi geliyor? 1 fan yetersiz mi kalır?

Ekran kartını bugün aldım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı