400TL bütçe kulaklık önerisi

Bütçe
400
400tlye artic 1 aldım. senin istediğin özellikleri karşılar dip ses yok, uzun kullanımda hiç rahatsız etmedi. mikrofonu sesi net veriyor. ses kasman gerekirse seni yarı yolda bırakmaz. deri olmadığı halde sesi dışarı vermiyor ve dışardaki sesi kesiyor. görüntü olarak dışardan bakınca 2015 mc player gibi durmuyosun klas bir duruşu var. ben tavsiye ederim buna niye 400 verdim demezsin bence parasını hakeden bir ürün.
 
400TL'ye Artics 1 aldım. Senin istediğin özellikleri karşılar dip ses yok, uzun kullanımda hiç rahatsız etmedi. Mikrofonu sesi net veriyor. Ses kasman gerekirse seni yarı yolda bırakmaz. Deri olmadığı halde sesi dışarı vermiyor ve dışardaki sesi kesiyor. Görüntü olarak dışarıdan bakınca 2015 MC Player gibi durmuyosun klas bir duruşu var. Ben tavsiye ederim buna niye 400 verdim demezsin bence parasını hak eden bir ürün.

Giriş seviyesi bir kulaklık Arctis 1 fiyatına asla ama asla değmez Arctis 5 ve diğerleri anca onlarda 1.5 k
 
Arkadaşlar Gamepower - Kizaru marka/model kulaklık geldi ve genel olarak güzel bi kulaklık.

Bence olumlu yanları:
Ses kalitesi gerçekten güzel
•Mikrofonu da aynı şekilde sesi temiz ve güzel iletiyor
•Çok kullanmayacak olsamda titreşim açıp basslı bi şeyler dinlemek keyifli(yılda bi kere kullanacak olsam da olsun :D)

Bence olumsuz yanları:
•Arkada azda olsa bi dip ses var ama bi süreden sonra insan onu duymuyor kulağı alışıyor.
•Beni çok ilginç bi şekilde rahatsız eden şey şu oldu. İnce bir metale vurursunuzda onun yankı sesi gelir ya aynı onun gibi konuştukça artık neresinden geliyo bilmiyom öyle bi yankı sesi geliyor sürekli, o beni ciddi şekilde başta rahatsız etti ama oyunlarda vs. onu unutuyorum ,boştayken çok rahatsız ediyor.

Önerir miyim?
Ben 413₺ fiyata aldım ve maalesef ki bu fiyata daha iyisini bulabilir miydim? Sanmıyorum. Benim için güzel bi kulaklık ve ben kullanmaya devam edicem. Ayrıca ne olumluya ne olumsuza yazabildiğim bi özellik ses seviyesi aşırı yüksek. Beğenenine güzel beğenmeyende düşük ayarda kullanabilir. Sonuç olarak bence almaya değer ✓
 

Geri
Yukarı