400TL kulaklık önerisi

Bütçe
400

İndirim bekleyip bunu alın derim saçma sapan merdiven altı ürünlere para vermeye değmez.

Hocam ne zaman indirim gelir? Gamepower Jin ve Medusa nasıldır hocam.
 
Hocam ne zaman indirim gelir? Gamepower Jin ve Medusa nasıldır hocam.

Daha 3 gün öncesine kadar 490 TL'ydi beklerseniz düşer diye tahmin ediyorum. Medusa riskli jin ise daha yeni bir model olduğundan kalitesi bilinmez. Yine de Gamepower Rampage gibi markalara yönelmenizi pek tavsiye etmem yarısı Çin merdiven altı ürünler. Anca 1-2 tane düzgün ürünleri varsa vardır ama benim bildiğim kadarıyla bu fiyatta düzgün modelleri yok.
 
Jin nasıl olur hocam?



Gerçekten 1 yıl kullanabildiniz mi? Benim aldığım kulaklıklar 4 aya bozuluyorda.
Ben gamepower medusa kullandım. En az 2 sene götürüyor herhangi bir kulak ağrıtması yok iyi ses kasabileceğin bi kulaklık. 400₺ kulaklık baksam yine gamepower medusa alırdım. Gamepowerin diğer ürünlerini bilmem ama medusa çok sağlamdı. 3-4 sene içinde 2 tane kullandım 2 sindede 1.5-2 senede üst tarafındaki kablo koptu öyle bozuldu. Kronik bi bozulma şekli var aksi takdirde bozulmuyor. (Günde 10 saat kafama takıyorum kulaklığı)
 
Ben Gamepower Medusa kullandım. En az 2 sene götürüyor herhangi bir kulak ağrıtması yok iyi ses kasabileceğin bir kulaklık. 400₺ kulaklık baksam yine Gamepower Medusa alırdım. Gamepower'in diğer ürünlerini bilmem ama Medusa çok sağlamdı. 3-4 sene içinde 2 tane kullandım 2 sindede 1.5-2 senede üst tarafındaki kablo koptu öyle bozuldu. Kronik bir bozulma şekli var aksi takdirde bozulmuyor. (günde 10 saat kafama takıyorum kulaklığı)

Medusa mı daha iyi Jin mi hocam?
 
Medusa mı daha iyi Jin mi hocam?
2 si için birden yorum yapamam. Fakat benim kullandığım medusa modeli denildiği gibi merdiven altı dandik bir kulaklık değildi. Müzik dinleyebileceğim en iyi kulaklığa 10 puan verirsem 9.5 puan alır. Ses kasma olarak 8.5 puan diyebilirim. Cloud 2 kullanan arkadaşın duyamadığı sesleri duyuyordum ama çok tecrübem olmadığı için 8.5 vereceğim. Kulaklığın ses tonu olarak süper. Medusa için diyebileceğim tek kötü yorum pedleri kalitesiz biraz fiyatından kaynaklı. Belki tüm deri pedler aynıdır, bilmiyorum ama.

İllaki al demiyorum ama almak istiyorsan böyle bir seçenek var. Belki bu fiyata oyun için daha iyi bir kulaklık vardır denemediğim için bilemem. Ama genel kullanım için daha iyisinin olmadığına eminim. Üstte yazdım mı bilmiyorum Kulaklığın üst tarafındaki banttan sağ tarafa ses ileten kablo var. en erken 1 sene içerisinde o kablo aşınıyor 1.5-2 seneye bozuluyor. Ben günde en az 5-6 saat kulaklığı kullanan birisiyim ben 1.5 senede bozdum.
 
Son düzenleme:
2'si için birden yorum yapamam. Fakat benim kullandığım Medusa modeli denildiği gibi merdiven altı dandik bir kulaklık değildi. Müzik dinleyebileceğim en iyi kulaklığa 10 puan verirsem 9.5 puan alır. Ses kasma olarak 8.5 puan diyebilirim. Cloud 2 kullanan arkadaşın duyamadığı sesleri duyuyordum ama çok tecrübem olmadığı için 8.5 vereceğim. Kulaklığın ses tonu olarak süper. Medusa için diyebileceğim tek kötü yorum pedleri kalitesiz biraz fiyatından kaynaklı. Belki tüm deri pedler aynıdır, bilmiyorum ama.

İllaki al demiyorum ama almak istiyorsan böyle bir seçenek var. Belki bu fiyata oyun için daha iyi bir kulaklık vardır denemediğim için bilemem. Ama genel kullanım için daha iyisinin olmadığına eminim. Üstte yazdım mı bilmiyorum kulaklığın üst tarafındaki banttan sağ tarafa ses ileten kablo var. En erken 1 sene içerisinde o kablo aşınıyor 1.5-2 seneye bozuluyor. Ben günde en az 5-6 saat kulaklığı kullanan birisiyim ben 1.5 senede bozdum.

Hocam Medusa'yı nereden almamı önerirsiniz?
 
Hocam Medusa'yı nereden almamı önerirsiniz?
Kolay garanti ve değişim yapma imkanınızın olduğu bir yerden almanızı tavsiye ederim. Ki öyle bir yer ne yazık ki şu an yok galiba. Ayrıca bahsetmedim gamepower medusa'da 2 versiyon bulunmakta. Mediven altı dedikleri gibi toplu milyon sayıda üretim yapıyorlar tüm malzemelerden. İsteğe göre tekrar yapıyorlar aynısını. V1 gerçek 7.1 gibi V2 sanal gibi. ilk versiyonda 3-4 saat üstü kullanımda baş ağrısı yapabilir. İkinci versiyon gerek ses tonu gerek ağırlığı olarak tüy gibi rahat bir deneyim sağlar size. V1 +500 gram ağırlığında, V2 200 gram civarında. V1 düşük bütçeli stüdyo kulaklığı, V2 oyun kulaklığı demek yanlış olmaz. Fakat bunları isimlendirirken v1 v2 olarak ayırsaydılar şahane olurdu. Özellikle satıcıya sormak zorunda kalıyorsunuz markanın bu umursamazlığı yüzünden. V2 daha kolay bulabilirsiniz muhtemelen. Oyun için ben de zaten 2. versiyonunu öneriyorum. Beni yanlış anlamanızı istemem 2 versiyonda da ses kalitesi ucuz kulaklık gibi değil üst düzey, fakat birisi stüdyo kulaklığı gibi net ses tonu verip baş ağrısı yapabiliyor, diğeri stüdyo kulaklığı ile karşılaştırılamasa da bir oyuncu kulaklığından alabileceğin en iyi ses tonlarını alabilirsin, daha net ses vermemesine rağmen daha iyi ses kasmanı sağlıyor. 7.1 açmanla beraber kulaklık arşa çıkıyor diyebilirim ses çok güzelleşiyor ve 7.1'de olması gerektiği gibi nokta sesi veriyor. Ayrıca ben 1.5 sene kullandım siz de kullanacaksınız diye bir kaide yok. 6 ay bile kullanabilirsiniz. Ki bunu pahalı ve kaliteli bir markada da yaşıyabilirsiniz. Bir seçenekte ucuza güvenilir markanın uzun ömürlü giriş seviye kulaklığı diğer tarafta güvenilmez markanın kalitesiz parçalardan ürettiği üst düzey kulaklığı bulunmakta. Bu kıyası yapıp almanızı öneririm. Aldığınız mağazanın sizi mağdur etmesine izin vermeyeceği bir e-tic sitesi üzerinden almanızı öneririm reklam olmaması için isim vermiyorum. Fakat ülkemizde bu tür sitelerden 3-4 tane bulunduğunu bilmenizde fayda var. https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,247049150.html
Buradan bakılabilir. V2 olanı kesinlikle üzmez, V1 ağrıdan dolayı rahatsız edebilir.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı