@Lux ultisi kullanan kediÖnerilerinizi bekliyorum.
@Lux ultisi kullanan kedi
Bütçenizi aşıyor ama değer.
Logitech G G102 Prodigy Oyuncu Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Logitech G G102 Prodigy Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
![]()
Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Oyun için alıyorsanız mekanik klavye sizin için çok daha iyi olacaktır. Bence düz membran bir klavyeye o kadar para verilmez.Bu bütçede Logitech G213 daha iyi olur mu sizce?
Oyun için alıyorsanız mekanik klavye sizin için çok daha iyi olacaktır. Bence düz membran bir klavyeye o kadar para verilmez.
Trust çok köklü ve iyi bir markadır. Size attığım klavye forumda pek çok kişi tarafından kullanılıyor ve tavsiye ediliyor.Ben şu ana kadar oyunları hep dizüstü bilgisayarımın klavyesiyle ve kablosuz normal bir Mouse'la oynadığım için aradaki farkı bilmiyorum maalesef. Cyberpunk 2077'nin çıkışı için hazırlık yaptığımdan mouse ve klavye almayı düşündüm. Eğer oyundan alacağım deneyim daha iyi olacaksa başlıktaki bütçeyi daha da aşabilirim. Madem alacağız almışken gerçekten iyi bir şey almak lazım. Attığınız model iyi duruyor ama Trust markasını daha önce hiç kullanmadım ve duymadım. Başka önerileriniz varsa dediğim gibi bütçeyi arttırabilirim, Trust'ın modeli iyidir derseniz onu da alabilirim. Mouse için de başka önerileriniz var ise değerlendirebilirim. Teşekkür ederim ilginiz için.
Trust çok köklü ve iyi bir markadır. Size attığım klavye forumda pek çok kişi tarafından kullanılıyor ve tavsiye ediliyor.
Attığım fare bu fiyata alabileceğiniz en iyi fare. Alternatif olarak bunlar var:
MSI Clutch GM11 Oyuncu Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
MSI Clutch GM11 Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
SteelSeries Rival 3 RGB Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Bu ekipmanların hiçbiri sizi üzmez, bütçeyi arttırmanıza gerek yok. Zaten bu ekipmanlardan daha iyi olanların fiyatı genellikle 500-600TL'den başlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.