400TL oyun için klavye ve mouse önerisi

Önerilerinizi bekliyorum.
@Lux ultisi kullanan kedi
Bütçenizi aşıyor ama değer.

@Lux ultisi kullanan kedi
Bütçenizi aşıyor ama değer.

Bu bütçede Logitech G213 daha iyi olur mu sizce?

Oyun için alıyorsanız mekanik klavye sizin için çok daha iyi olacaktır. Bence düz membran bir klavyeye o kadar para verilmez.

Ben şu ana kadar oyunları hep dizüstü bilgisayarımın klavyesiyle ve kablosuz normal bir Mouse'la oynadığım için aradaki farkı bilmiyorum maalesef. Cyberpunk 2077'nin çıkışı için hazırlık yaptığımdan mouse ve klavye almayı düşündüm. Eğer oyundan alacağım deneyim daha iyi olacaksa başlıktaki bütçeyi daha da aşabilirim. Madem alacağız almışken gerçekten iyi bir şey almak lazım. Attığınız model iyi duruyor ama Trust markasını daha önce hiç kullanmadım ve duymadım. Başka önerileriniz varsa dediğim gibi bütçeyi arttırabilirim, Trust'ın modeli iyidir derseniz onu da alabilirim. Mouse için de başka önerileriniz var ise değerlendirebilirim. Teşekkür ederim ilginiz için.

Ben şu ana kadar oyunları hep dizüstü bilgisayarımın klavyesiyle ve kablosuz normal bir Mouse'la oynadığım için aradaki farkı bilmiyorum maalesef. Cyberpunk 2077'nin çıkışı için hazırlık yaptığımdan mouse ve klavye almayı düşündüm. Eğer oyundan alacağım deneyim daha iyi olacaksa başlıktaki bütçeyi daha da aşabilirim. Madem alacağız almışken gerçekten iyi bir şey almak lazım. Attığınız model iyi duruyor ama Trust markasını daha önce hiç kullanmadım ve duymadım. Başka önerileriniz varsa dediğim gibi bütçeyi arttırabilirim, Trust'ın modeli iyidir derseniz onu da alabilirim. Mouse için de başka önerileriniz var ise değerlendirebilirim. Teşekkür ederim ilginiz için.
Trust çok köklü ve iyi bir markadır. Size attığım klavye forumda pek çok kişi tarafından kullanılıyor ve tavsiye ediliyor.

Attığım fare bu fiyata alabileceğiniz en iyi fare. Alternatif olarak bunlar var:

Bu ekipmanların hiç biri sizi üzmez, bütçeyi arttırmanıza gerek yok. Zaten bu ekipmanlardan daha iyi olanların fiyatı genellikle 500-600TL'den başlıyor.

Trust çok köklü ve iyi bir markadır. Size attığım klavye forumda pek çok kişi tarafından kullanılıyor ve tavsiye ediliyor.

Attığım fare bu fiyata alabileceğiniz en iyi fare. Alternatif olarak bunlar var:

Bu ekipmanların hiçbiri sizi üzmez, bütçeyi arttırmanıza gerek yok. Zaten bu ekipmanlardan daha iyi olanların fiyatı genellikle 500-600TL'den başlıyor.

Pekala çok teşekkür ederim yardımınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı