400TL Red Switch Mekanik Klavye Önerisi

uTicken

Hectopat
Katılım
24 Ağustos 2018
Mesajlar
67
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. 400, en fazla 450TL bütçem var. Gamepower Ogre RGB modeline bir göz attım fakat tuş basmama vs. sorunları olduğunu gördüm. 2021 modelinden bile bayağı bir şikayet eden insan var. Siz hangi klavyeyi önerirsiniz? Aradığım özellikler: Türkçe tuş dizilimi olması, enter tuşunun büyük olması ve Full RGB aydınlatmaya sahip olması. Gamepower'ın başka klavyelerini de önerebilirsiniz. Başka markaların da klavyelerini önerebilirsiniz. Sonuçta Gamepower Ogre RGB kronik sorunlu bir ürün olmasına rağmen tüm Gamepower ürünlerinde kronik sorun yoktur herhalde. Gamepower Starscream RGB ürünlerine de bir göz attım o da hoşuma gitti. Onda Ogre RGB'de olduğu gibi kronik sorunlar duymadım. Başka marka klavyeler de önerebilirsiniz tabii. Redragon markasını da duydum fakat onların hiç Türkçe dizilime sahip bir klavyesine rastlayamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. 400, en fazla 450TL bütçem var. Gamepower Ogre RGB modeline bir göz attım fakat tuş basmama vs. sorunları olduğunu gördüm. 2021 modelinden bile bayağı bir şikayet eden insan var. Siz hangi klavyeyi önerirsiniz? Aradığım özellikler: Türkçe tuş dizilimi olması, enter tuşunun büyük olması ve Full RGB aydınlatmaya sahip olması. Gamepower'ın başka klavyelerini de önerebilirsiniz. Başka markaların da klavyelerini önerebilirsiniz. Sonuçta Gamepower Ogre RGB kronik sorunlu bir ürün olmasına rağmen tüm Gamepower ürünlerinde kronik sorun yoktur herhalde. Gamepower starscream RGB ürünlerine de bir göz attım o da hoşuma gitti. Onda ogre RGB'de olduğu gibi kronik sorunlar duymadım. Başka marka klavyeler de önerebilirsiniz tabii. Redragon markasını da duydum fakat onların hiç Türkçe dizilime sahip bir klavyesine rastlayamadım.

Bunu öneririm;


Kailh Red Switch kullanıyor bu da bu bütçedeki diğer klavyelere göre daha kaliteli. Ancak İngilizce bir klavye ve Türkçe versiyonu bulunmuyor.
 
Bunun iyi olduğunu duymuştum.
Türkçe değil + enter tuşu küçük.
Bunu öneririm;


Kailh Red Switch kullanıyor bu da bu bütçedeki diğer klavyelere göre daha kaliteli. Ancak İngilizce bir klavye ve Türkçe versiyonu bulunmuyor.
Hocam bu da aynı şekilde hem türkçe değil hem enter tuşu küçük.
 
Hocam bu da aynı şekilde hem Türkçe değil hem enter tuşu küçük.

İncelemesinde gördüğüm kadarıyla enter büyük ancak İngilizce. Bence pek sorun çıkarmaz İngilizce olması. Sadece 6 tuş (ğ,ü,ş,i,ö,ç) eksik olacak onlarında yerini ezberleyebilirsiniz bence veya küçük bir etiket yapıştırırsınız. Kaliteli olması daha önemli bence. Bende almayı düşünüyorum bu bütçe için Kailh marka Switch'ler kullanması çok iyi.
 
İncelemesinde gördüğüm kadarıyla enter büyük ancak İngilizce. Bence pek sorun çıkarmaz İngilizce olması. Sadece 6 tuş (ğ,ü,ş,i,ö,ç) eksik olacak onlarında yerini ezberleyebilirsiniz bence veya küçük bir etiket yapıştırırsınız. Kaliteli olması daha önemli bence. Bende almayı düşünüyorum bu bütçe için Kailh marka Switch'ler kullanması çok iyi.Şuan aktif
Şuan aktif olarak ingilizce bi klavye kullanıyorum. İngilizce klavye sevmememin sebebi çok fazla noktalama işareti bulunması. Aydınlatmayı berbat ettiğini düşünüyorum. Ü Ğ Ş Ç Ö gibi harflerin aydınlanmasıyla çıkan güzel görüntüye kıyasla ingilizce klavyede . : , ; gibi tuşların aydınlanması sinirimi bozuyor. Yazamadığımdan değil yani. Görsel olarak çok kötü bence. Rampage Kb-r105 exhero klavyeyi almakta karar kıldım. İstediğim tüm özellikler var. Hem türkçe hem enter tuşu büyük hem de 16.7m full RGB. Ayrıca araştırdığım kadarıyla ogre RGB de olduğu gibi kronik sorunlara sahip değil. Red switch olanından alacağım. Fiyatı 399TL
 

Yeni konular

Geri
Yukarı