400TL TKL'ya da %60 beyaz klavye önerisi

Maximum

Kilopat
Katılım
28 Eylül 2018
Mesajlar
1.941
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Alanım dar, o yüzden daha ufak bir klavye bakıyorum. Tüm Setup'ı bir temaya göre kurduğumdan dolayı özellikle beyaz bir klavye arıyorum. TKL'ya da %60 beyaz klavye önerilerinizi bekliyorum. Daha kalifiye bir klavye için 450'ye çıkarım.

Duruma göre İstanbul içi ikinci el klavyeye de açığım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım istediğiniz özelliklere sahip, uzun vadede sorun yaşatmaması muhtemel en uygun fiyatlı ürün bu: Gamakay MK61 Wired Mechanical Keyboard Gateron Optical Switch Pudding Keycaps RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard New Version

Direct Mail ile 590TL'ye geliyor. Anne Pro 2 alırken telefon aplikasyonunda epey bir indirim yapmıştı. 500TL'ye kadar iner belki aynı promosyon devam ediyorsa.

Bir de bana çok güven vermeyen bu klavye var: ZIYOULANG T60 Mechanical Keyboard 62 Keys NKRO RGB Backlight Type-C USB Wired Waterproof ABS Keycap UK Layout PC Gaming Keyboard

Ancak bu klavyenin de beyazı stokta yok maalesef.

@brightosayisamuel beyin önerdiği Coverzone AK33 gayet mantıklı duruyor. Normalde ürün Ajazz AK33 sanırım ithalatçı firmanın adı Coverzone.

Düzenleme: Ürün fiyatına göre özellikleriyle epey cezbediyor ancak switchleri daha önce mekanik klavye kullandıysanız sizi pek tatmin etmeyebilir, Ajazz'ın kendi ürettiği switchler kullanılmış klavyede. Gamakay klavyede Gateron switchler mevcut. Bir Kailh veya Cherry olmasa da tatmin edecektir. ZIYOULANG T60'ın switchleri hakkında hiçbir fikrim yok ancak incelemeleri kötü değildi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı