Steam 400'TL'ye kadar oyun önerisi

• Konuyu başlatan 561165
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 2.277
Hocam AAA oyun arıyorum, bütçemi arttırabilirim.

Teşekkür ederim arkadaşlar önerileriniz için Miles Morales almaya karar verdim, iyi Sosyaller dilerim.

Miles Morales'ten ziyade Spider-Man Remastered'i al. Hikayesi daha iyi ve fiyatı daha uygun. Onun dışında kalan bütçeyle Dead Cells ve Hades gibi bağımsız yapımlara da bak. Bana çoğu büyük yapımdan daha fazla zevk verdi bu 2 oyun.

Miles Morales'ten ziyade Spider-Man Remastered'i al. Hikayesi daha iyi ve fiyatı daha uygun. Onun dışında kalan bütçeyle Dead Cells ve Hades gibi bağımsız yapımlara da bak. Bana çoğu büyük yapımdan daha fazla zevk verdi bu 2 oyun.

Hades'i oynadım, Spider-Man Remastered'ı farklı bir hesapta oynadığımdan dolayı almayı gerek görmedim.

374 TL verdim hocam.
Kazık yemişsin. Hem fiyat için hem AAA diye DLC almışsın o fiyata. 5 saatte bittikten sonra anlarsın. Etail'de 275 TL bir de Steam kodu. O paraya daha iyi bir şey alabilirmişsin.

Kazık yemişsin. Hem fiyat için hem AAA diye DLC almışsın o fiyata. 5 saatte bittikten sonra anlarsın. Etail'de 275 TL bir de Steam kodu. O paraya daha iyi bir şey alabilirmişsin.

Arkadaşın Steam profiline bakarsan birçok oyun oynadığını görebilirsin. Bunlar boş oyunlar da değil. Oyunlar hakkında fikri olan biri var karşında, neyi neden aldığını biliyordur. Ki parası varsa istediğini alabilir, bunu yargılamak bize düşmez. Ama attığın eTail konusunu mantıklı, 400 lirası Steam'de değilse oradan alması daha doğru olurdu. Bende bütün Sony oyunlarımı oradan aldım.

Hocam etail veya Voidu gibi siteleri biliyorum fakat 3. parti sitelerden alışveriş yapmak istemediğimden dolayı Steam mağazasından satın almayı daha uygun görüyorum.
Hocam DLC olduğunu biliyorum, Spider-Man 2 çıkmadan önce Miles Morales oyununu da deneyimlemek istedim ondan dolayı bu oyunu almayı uygun gördüm.
Bu oyunun ederi 150 TL bile olamaz ama ne yapalım hocam maalesef bu fiyatta.
Yine de uyardığınız için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı