Hocam AAA oyun arıyorum, bütçemi arttırabilirim.Yazdıklarıma bakabilirsin. Bir - iki tanesi haricinde gerisi sende yok.
Teşekkür ederim arkadaşlar önerileriniz için Miles Morales almaya karar verdim, iyi sosyaller dilerim.
Hocam AAA oyun arıyorum, bütçemi arttırabilirim.Yazdıklarıma bakabilirsin. Bir - iki tanesi haricinde gerisi sende yok.
Hocam AAA oyun arıyorum, bütçemi arttırabilirim.
Teşekkür ederim arkadaşlar önerileriniz için Miles Morales almaya karar verdim, iyi Sosyaller dilerim.
Miles Morales'ten ziyade Spider-Man Remastered'i al. Hikayesi daha iyi ve fiyatı daha uygun. Onun dışında kalan bütçeyle Dead Cells ve Hades gibi bağımsız yapımlara da bak. Bana çoğu büyük yapımdan daha fazla zevk verdi bu 2 oyun.
Kaç TL'ye aldın DLC'yi?Hocam AAA oyun arıyorum, bütçemi arttırabilirim.
Teşekkür ederim arkadaşlar önerileriniz için Miles Morales almaya karar verdim, iyi sosyaller dilerim.
Kaç TL'ye aldın DLC'yi?
Kazık yemişsin. Hem fiyat için hem AAA diye DLC almışsın o fiyata. 5 saatte bittikten sonra anlarsın. Etail'de 275 TL bir de Steam kodu. O paraya daha iyi bir şey alabilirmişsin.374 TL verdim hocam.
Arkadaşın Steam profiline bakarsan birçok oyun oynadığını görebilirsin. Bunlar boş oyunlar da değil. Oyunlar hakkında fikri olan biri var karşında, neyi neden aldığını biliyordur. Ki parası varsa istediğini alabilir, bunu yargılamak bize düşmez. Ama attığın eTail konusunu mantıklı, 400 lirası Steam'de değilse oradan alması daha doğru olurdu. Bende bütün Sony oyunlarımı oradan aldım.Kazık yemişsin. Hem fiyat için hem AAA diye DLC almışsın o fiyata. 5 saatte bittikten sonra anlarsın. Etail'de 275 TL bir de Steam kodu. O paraya daha iyi bir şey alabilirmişsin.
Oyun: Marvel's Spider-Man: Miles Morales 275TL
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales "etailmiles" kuponu ile birlikte 275,00 TL Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC Steam Satın Alwww.technopat.net
Kazık yemişsin. Hem fiyat için hem AAA diye DLC almışsın o fiyata. 5 saatte bittikten sonra anlarsın. Etail'de 275 TL bir de Steam kodu. O paraya daha iyi bir şey alabilirmişsin.
Oyun: Marvel's Spider-Man: Miles Morales 275TL
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales "etailmiles" kuponu ile birlikte 275,00 TL Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC Steam Satın Alwww.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.