xkraltr312
Hectopat
Daha fazla
Hocam 30-35 arası ikinci el alacağımBütçe söylerseniz daha iyi olur hocam.
@804177Hocam 30-35 arası ikinci el alacağım
İstanbul hocamBölgeniz neresi? Aslında sıfır olarakta 4050 veya 4060'lı cihazlar bulabiliriz.
https://amzn.eu/d/68qqxD8 sizce mantıklı mı hocam?İstanbul hocam
İkinci el cihaz istiyormuşsunuz fakat sıfır cihaz atmışsınız. Sıfır alacaksanız bütçeyi bir tık aşıp bu cihazı öneririm;
Yok şu şekil siz şey dediniz sıfır olarakta bulabiliriz diye yani ben açıkçası ikinci el temiz bir şey istiyorum sadece bir modelde mutabık kalayımİkinci el cihaz istiyormuşsunuz fakat sıfır cihaz atmışsınız. Sıfır alacaksanız bütçeyi bir tık aşıp bu cihazı öneririm;
![]()
LENOVO LOQ 15ARP9 AI AMD Ryzen7 7435HS 12GB 512GB RTX4060 15.6FHD 144Hz FreeDos 83JC00FJTR Gaming Laptop - Fiyatı, Yorumları
LENOVO LOQ 15ARP9 AI AMD Ryzen7 7435HS 12GB 512GB RTX4060 15.6FHD 144Hz FreeDos 83JC00FJTR Gaming Laptop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yok şu şekil siz şey dediniz sıfır olarakta bulabiliriz diye yani ben açıkçası ikinci el temiz bir şey istiyorum sadece bir modelde mutabık kalayım
Şimdi aradım kaldıracaktım unuttum diyor
Pek fazla araştırma yapmadım fakat uygun fiyata satılıyor. 5 ay kullanıp bırakmış satıcı, kutusu falan her şeyi tam gibi.
Şimdi aradım kaldıracaktım unuttum diyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.