4050-4060 ekran kartlı laptop önerisi

xkraltr312

Hectopat
Daha fazla  
İkinci el laptop almak istiyorum. Buraya sıfır ilanlarını atabilirsiniz, çok kararsız kaldım.

Throttle probleminden korkuyorum. Hem yazılım için hem de oyun oynayabilmek için laptop önerisi. 4050-4060 ekran kartları tercihim.

@804177 hocam bir bakar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul hocam

https://amzn.eu/d/68qqxD8 sizce mantıklı mı hocam?
İkinci el cihaz istiyormuşsunuz fakat sıfır cihaz atmışsınız. Sıfır alacaksanız bütçeyi bir tık aşıp bu cihazı öneririm;

İkinci el cihaz istiyormuşsunuz fakat sıfır cihaz atmışsınız. Sıfır alacaksanız bütçeyi bir tık aşıp bu cihazı öneririm;

Yok şu şekil siz şey dediniz sıfır olarakta bulabiliriz diye yani ben açıkçası ikinci el temiz bir şey istiyorum sadece bir modelde mutabık kalayım

Ben lenovo loq 15IAX9 sahibiyim cihazda tek problem 170 wattlık adaptör göndermeleri witcher 3 oynarken kimi zaman sarjım yüzde 5 lik düşüşler yaşıyor adaptörün verdiği güçten fazla güç tüketiyor forumlarda garantinin 210 wattlık gönderdiklerini yazmışlar hiç vaktim olmadı göndermedim o yüzden onun dışında şık tasarımı ve sağlamlığı iyi motorsikletten düşürdüm kenarında minik bir çatlama oldu. Şimdi ise sıvı temasından dolayı cihazım çalışmıyor servise göndereceğim onarımdan sonra sarj aletinide değiştireceğim son durumu aktarırım sıfırını 37k ya 6 taksit almıştım. Fiyatı gayet iyidi. Geçenlerde ise bir arkadaşım sadece paketi açılmış 4060li bir bilgisayarı 29k civarına almıştı beraber açtık ekran filmini bile çıkarmamışlardı kimi zaman sarı sitede bu tarz ilanlar oluyor eğer nakit alacaksan bu ilanları kovalayabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı