4060 için işlemci önerisi

Bütçe
8000

genjutsu69

Hectopat
Daha fazla  
İşlemcim Ryzen 7 5700. bu işlemciyi almakla hata ettiğimi düşünerek yeni işlemci almak istiyorum. Anakart ASUS Prime A520M-K, bütçem 8 bin. Önelerinize acığım, coğunlukla Valorant gibi oyunlar oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci güzel zaten. Değişmeye gerek yok. Zaten A serisi dandik anakarta bu işlemci bile çok fazla.

İşlemci güzel zaten. Değişmeye gerek yok. Zaten A serisi dandik anakarta bu işlemci bile çok fazla.
Hocam bazı testlerde bu işlemciden düşük işlemciler daha aktif performans verdiğini gördüm ve işlemcinin fiyatını hak etmediğine dair bir çok yazı gördüm yabancı sitelerden incelemelere karşılaştırmalara baktığımda o kadar iyi olmadığını söylüyorlar

Hocam bazı testlerde bu işlemciden düşük işlemciler daha aktif performans verdiğini gördüm ve işlemcinin fiyatını hak etmediğine dair bir çok yazı gördüm yabancı sitelerden incelemelere karşılaştırmalara baktığımda o kadar iyi olmadığını söylüyorlar
Hocam doğrudur ama sisteminiz sorunsuz çalışır eğer değiştirmek istiyorsanız 5700x veya 5700x3d alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı