4060 - R5 5500 sistemde CS takılıyor

Ümit Kalafat

Hectopat
B450M-A Pro Max, 4060, Ryzen 5 5500, 32 GB RAM, 1TB SSD'li bilgisayarım ve 2K monitörüm var CS2 de ortalama 250FPS alıyorum. Pingim düşük sabit ve tüm performans ayarlarım açık, grafikleri ortalama altında açıyorum fakat 3 saniye de bir hareket ederken FPS düşmesi yiyorum ve takıla takıla yürüyorum. İnternetten araştırıp yapmadığım ayar kalmadı. Bilgisayarı tamamen sıfırladım sadece CS2 yükledim yine aynı. Kasayı açtım temizledim termal macun hariç, 1 senelik kasa hala aynı. İşlemci ve ekran kartı sıcaklıklarına MSI Afterburner ile kontrol ediyorum oynarken ikisi de normal.

Ben de ayni sistemde oynuyorum oyunu, monitorum 100 Hz oldugu icin duz 100 FPS limiti takiyorum ve FPS dalgalanmalari maksimum 5 FPS falan oluyor takilma da yok hic. CS2 ayarlarinizi detayli bir sekilde paylasabilir misiniz? Ayrica suruculeriniz guncel mi? NVIDIA APP yuklerseniz bu guncel suruculeri takip edip indirme isleri falan cok cok daha kolay oluyor.

sürücülerim güncel, cs ayarlarımı ve nvdia panel ayarlarımı sürekli değiştirdim her şeyi denedim. Benim monitörüm de 144 hz vsync açıp 144 fps sabit oynayınca da aynısı oluyor. Monitörüm de gsync özelligi var ama tüm oyunlar da 60 hz gibi hissettiriyo gsync açık olunca, onun da nedenini bilmiyorum. Sistemim 2k görüntü için darboğaz mı yiyor bilmiyorum.

Aylarca süren sıkıntılarımın sonunda başardım, sorunun çözümü windows daki gereksiz hizmetleri kapatmakmış.

ihtiyacı olan bu videodan benim yaptığımı yababilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı