R RownX Femtopat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 2 28 Ağustos 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı 4060 Anakart H610M-E DDR4 Bilgisayarı yeni aldık, FreeDOS var. Bekleme modu yazıyor, nasıl düzeltip açabiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2024
İsmail Evece Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 2.607 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 İşletim sistemi yükleyerek sorunu çözebilirsiniz. Bir telefondan veya bir bilgisayardan Technopat Windows 11 kurulum rehberi ile bir kurulum USB'si oluşturun ardından bu USB ile bilgisayara işletim sistemini kurun. Artı 0 Eksi
İşletim sistemi yükleyerek sorunu çözebilirsiniz. Bir telefondan veya bir bilgisayardan Technopat Windows 11 kurulum rehberi ile bir kurulum USB'si oluşturun ardından bu USB ile bilgisayara işletim sistemini kurun.
KS KS R RownX Femtopat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 2 28 Ağustos 2024 #3 USB'de zaten windows ama bekleme modundan nasıl bilgisayarı açabilirim diye soruyorum açsam zaten devamını getirip kurmasın yaparız. Artı 0 Eksi
USB'de zaten windows ama bekleme modundan nasıl bilgisayarı açabilirim diye soruyorum açsam zaten devamını getirip kurmasın yaparız.