4060 Ti 16 GB vs 7700XT

Ses yongası önemliyse;
Değilse;
Aynı ürünü neden 6K küsüre atıyorsun? @temmuzz Attığın şeyden haberin bile yok galiba. 3K küsürlük anakartı da, 4499 TL'ye atmışsın ve alınabilir bir şey de değil.

@ExellionTR naptınız hocam, verdiniz mi kararınızı?

Hocam biradere ilettim bakıyor değerlendiriyor bütçeyi de ayarlamaya çalışıyor. Farklı konu açmadan hızlıca bir öneri daha alayım sizden, arkadaşa da İtopya'dan hazır sistem alacağız taksit kullanarak, ortalama 12-13 bin ₺ bütçesi var. Şu sistemi düşünüyoruz. Anakart ve kasa tükenmiş, Vento kasa ve MSI H610M anakartı ekleyince 12.500 ₺ tutuyor. Önerir misiniz? @temmuzz @ProximusTwo @Mehmetgs

Hocam biradere ilettim bakıyor değerlendiriyor bütçeyi de ayarlamaya çalışıyor. Farklı konu açmadan hızlıca bir öneri daha alayım sizden, arkadaşa da İtopya'dan hazır sistem alacağız taksit kullanarak, ortalama 12-13 bin ₺ bütçesi var. Şu sistemi düşünüyoruz. Anakart ve kasa tükenmiş, Vento kasa ve MSI H610M anakartı ekleyince 12.500 ₺ tutuyor. Önerir misiniz? @temmuzz @ProximusTwo @Mehmetgs

Asgari de olsa oyun oynamak için mi istiyor bu bilgisayarı.

Oyun için istiyorsa sadece Xbox Series S de düşünebilir.

16 17'lere 4060 cikabilirsen iyi olur cikamazsan Arc 750 yerine 13'ün bir tık üstüne cıkıp bunu alman daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

16 17'lere 4060 cikabilirsen iyi olur cikamazsan Arc 750 yerine 13'ün bir tık üstüne cıkıp bunu alman daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Hocam arkadaş daha monitör, klavye vs. de alacağı için bütçe kısıtlı. Xbox Series S'i satıp üzerine koyup alacak. Zaten çok büyük oyunlar oynamıyor; Bannerlord, Knight Online, LoL, vs.

A750 alınmaz hocam. Her şey performans değil. Stabil olmayan ve çok güç tüketen bir ekran kartı.

A750 alınmaz hocam. Her şey performans değil. Stabil olmayan ve çok güç tüketen bir ekran kartı.

Zaten iyi okursan 4060 ya da 6600 önerdim ona da parası cıkısmadı baska secenegi yok varsa 12500 onu gonderirsen daha iyi olur.

Asgari de olsa oyun oynamak için mi istiyor bu bilgisayarı.

Aynen hocam öyle son çıkan her oyunu ultrada oynayayım vs. gibi bir isteği de yok zaten. Belli başlı oyunları sorunsuzca açsın yeterli onun için.

O zaman Arc de alabilir hocam performans testlerine baksın onu tatmin ediyorsa sorun olmaz.

3060 benzeri değerler sunuyor sanırım hocam biraz baktım da. Yazılımsal bir sorunu olmadığı sürece iş görür diye düşünüyorum. Bu ara 6600 olanı da ileteceğim incelesin bütçesi çıktığı taktirde gönül ister ki 4060 veya emsali bir sistem alsın ama çok zorlanırım diyor. Malum İtopya taksit olayına da vade farkı alıyor.

Hocam teşekkür ederim önerdiğiniz sistemi ileteceğim. Bütçeyi ayarlayabilirse 4060'lı bir sistemi ben de önerdim ama bakalım. Monitör klavye kulaklık gibi eksikleri de olduğu için bütçe çok kısıtlanıyor maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı