Çözüldü 4060 Ti Ekran kartı görev yöneticisinde 0% kullanılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lokumzz

Femtopat
Daha fazla  
Oyun oynarken genelde CS2 gibi oyunlarda çökmeler yaşıyorum ve bazen mavi ekran yiyorum. Acaba bununla alakası olabilir mi yoksa bu normal bir şey mi?

resim_2025-09-09_151215537.png

Çözüm
Bu bilgisayar laptop mu?

Masaüstü ise dahili işlemci içine entegre GPU kullanılıyor. Bu sebeple 0 olması normal, fakat istenen bir durum değil.

CS:GO'da bu APU ile çalışıyor olabilir. Düşük FPS alırsınız.

Laptop ise devre dışı bırakabilir veya Denetim Masası'ndan atama yapmanız gerekli,

Masaüstü ise, ekran kartına değil, anakarta bağlamışsınız monitörü. Lütfen ekran kartına takın.
Bu bilgisayar laptop mu?

Masaüstü ise dahili işlemci içine entegre GPU kullanılıyor. Bu sebeple 0 olması normal, fakat istenen bir durum değil.

Laptop ise devre dışı bırakabilir veya Denetim Masası'ndan atama yapmanız gerekli,

Masaüstü ise, ekran kartına değil, anakarta bağlamışsınız monitörü. Lütfen ekran kartına takın.

Çözüm
Sürekli %0 mı yoksa arada çıkıyor mu?
Driverlarınız güncel olmalı.

Bu bilgisayar laptop mu?

Dediğiniz gibi yanlış takmışım, teşekkür ederim belirttiğiniz için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı