4060 Ti sistemde Ark Survival Evolved Lost Island kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

13killoki

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
4060 Ti TUF Gaming 8GB
Anakart
PRIME B450M-A II
İşlemci
Amd Ryzen 5 5600X
Dediğim gibi 4060 Ti TUF Gaming 8 GB bir ekran kartım var 32 GB RAM var işlemcim AMD Ryzen 5 5600X. Ark Survival'de Lost Island'a girdiğimde FPS'im cok düşüyor, ayarları düşüğe alıyorum kasıyor, yükseğe alıyorum kasıyor ,ne yapmam gerek bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi 4060 Ti TUF Gaming 8 GB bir ekran kartım var 32 GB RAM var işlemcim AMD Ryzen 5 5600X. Ark Survival'de Lost ısland'a girdiğimde FPS'im cok düşüyor, ayarları düşüğe alıyorum kasıyor, yükseğe alıyorum kasıyor, ne yapmam gerek bilen var mı?

Bahsettiginiz oyun erken erişim oyunu sanırım. Erken erişim oyunları birçok parça ile optimize olmayabiliyor bahsettiginiz FPS düşüp çıkıyor ise normaldir. Ama gene de bir bilen illaki cevaplar.

Bahsettiginiz oyun erken erişim oyunu sanırım. Erken erişim oyunları birçok parça ile optimize olmayabiliyor bahsettiginiz FPS düşüp çıkıyor ise normaldir. Ama gene de bir bilen illaki cevaplar.

Eklemeyi unutmuşum, oyunun ismi Ark: Survival Evolved. Yani erken erişim oyunu falan değil, 6-7 yıldır var.

GPU kullanımı %90'nın üzerinde mi?
HWMONITOR | Softwares | CPUID bununla sıcaklığını kontrol edip CPU clock hızını söyler misin?

Nasıl yapacağımı anlamadım da anlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• resim_2024-01-25_181955105.png
    resim_2024-01-25_181955105.png
    30,4 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı