T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #11 Piplup40 dedi: Bana da öyle gibi geldi, bunu söyleyen kişi bu fiyatın "Uygun" olmadığını söyledi ama kartın 2 fanlı versiyonları bile ülkemizde 17k'dan satılıyor. Genişletmek için tıkla... Fırsatın varken alamazsan hiç alamazsın. Seçimden sonra dolar olacak 25 falan, kolay kolay da düşmeyecek. Aldığın kartı yükseltmek istersen ileride eline canlı para geçince yükseltirsin.
Piplup40 dedi: Bana da öyle gibi geldi, bunu söyleyen kişi bu fiyatın "Uygun" olmadığını söyledi ama kartın 2 fanlı versiyonları bile ülkemizde 17k'dan satılıyor. Genişletmek için tıkla... Fırsatın varken alamazsan hiç alamazsın. Seçimden sonra dolar olacak 25 falan, kolay kolay da düşmeyecek. Aldığın kartı yükseltmek istersen ileride eline canlı para geçince yükseltirsin.
smickss Picopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #12 Merdt dedi: Hayır değil. Laf söyleme sebebimiz 12 GB video belleğinin o kadar kaslı bir karta abes kaçması. NVIDIA üst düzey kartlarını sattırmak için yapıyor bence. Hoş değil. Genişletmek için tıkla... alınmazmı peki 4070 ti mı 7900xt mi xtx mi
Merdt dedi: Hayır değil. Laf söyleme sebebimiz 12 GB video belleğinin o kadar kaslı bir karta abes kaçması. NVIDIA üst düzey kartlarını sattırmak için yapıyor bence. Hoş değil. Genişletmek için tıkla... alınmazmı peki 4070 ti mı 7900xt mi xtx mi
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.638 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 26 Temmuz 2023 #13 smickss dedi: alınmazmı peki 4070 ti mı 7900xt mi xtx mi Genişletmek için tıkla... Ben XTX tercih ederdim. Soruyorsanız muhtemelen bütçeniz elveriyordur. 4070 Ti kesinlikle alınmaz değil. Ama XTX çook daha mantıklı.
smickss dedi: alınmazmı peki 4070 ti mı 7900xt mi xtx mi Genişletmek için tıkla... Ben XTX tercih ederdim. Soruyorsanız muhtemelen bütçeniz elveriyordur. 4070 Ti kesinlikle alınmaz değil. Ama XTX çook daha mantıklı.
smickss Picopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #14 Merdt dedi: Ben XTX tercih ederdim. Soruyorsanız muhtemelen bütçeniz elveriyordur. 4070 Ti kesinlikle alınmaz değil. Ama XTX çook daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... ısınıyor sorun çıkarıyor ekranda fln diyorlar
Merdt dedi: Ben XTX tercih ederdim. Soruyorsanız muhtemelen bütçeniz elveriyordur. 4070 Ti kesinlikle alınmaz değil. Ama XTX çook daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... ısınıyor sorun çıkarıyor ekranda fln diyorlar