lenoxxishere Femtopat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #1 Yukarıdaki verdiğim sistem ile Valorant'ta 300 400 FPS alıyorum. Daha fazla almam gerekiyor. Ama Max bu. Bir çözümü var mı? Yardımcı olur musunuz?
Yukarıdaki verdiğim sistem ile Valorant'ta 300 400 FPS alıyorum. Daha fazla almam gerekiyor. Ama Max bu. Bir çözümü var mı? Yardımcı olur musunuz?
S Sleex0x0 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 726 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #2 lenoxxishere dedi: Yukarıdaki verdiğim sistem ile Valorant'ta 300 400 FPS alıyorum. Daha fazla almam gerekiyor. Ama Max bu. Bir çözümü var mı? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Savaş esnasında bu kadar alıyorsanız normal değerler.
lenoxxishere dedi: Yukarıdaki verdiğim sistem ile Valorant'ta 300 400 FPS alıyorum. Daha fazla almam gerekiyor. Ama Max bu. Bir çözümü var mı? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Savaş esnasında bu kadar alıyorsanız normal değerler.
lenoxxishere Femtopat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #3 Sleex0x0 dedi: Savaş esnasında bu kadar alıyorsanız normal değerler. Genişletmek için tıkla... hayır savaşta değil normal fight öncesi
Sleex0x0 dedi: Savaş esnasında bu kadar alıyorsanız normal değerler. Genişletmek için tıkla... hayır savaşta değil normal fight öncesi