4070 2K'da kaç yıl götürür?

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
4070 Ti Super'in VRAM'ı 16 GB siz de biliyorsunuz. Bu VRAM şimdiden yetersiz sinyalleri veriyor.
İndiana Jones'te neredeyse 16 GB VRAM kullanımı var. Bu beni düşündürüyor.

Şu an Gigabyte'ın 4070 Ti Super'i 41k civarında Amazon'da satılıyor.

Sizce 5000 serisi çıkınca NVIDIA bu kartları elden çıkartmak için indirim politikası güder mi? İndirim bizi sevindirecek derece de olur mu?

Edit: Mod kafasına göre konu başlığını değiştirmiş. 4070 Ti Super olacaktı başlık.

4070 Ti Super'in VRAM'ı 16 GB siz de biliyorsunuz. Bu VRAM şimdiden yetersiz sinyalleri veriyor.
İndiana Jones'te neredeyse 16 GB VRAM kullanımı var. Bu beni düşündürüyor.

Şu an Gigabyte'ın 4070 Ti Super'i 41k civarında Amazon'da satılıyor.

Sizce 5000 serisi çıkınca NVIDIA bu kartları elden çıkartmak için indirim politikası güder mi? İndirim bizi sevindirecek derece de olur mu?

16GB mı yetersiz gibi duruyor? Yapmayın etmeyin hocam, Indiana Jones gibi bir oyunla mı yapıyorsunuz bu çıkarımı :D

Buna kimse net cevap veremez. Senin oynamak istediğin oyuna beklediğin performansa bağlı. Optimizasyonu bozuk bi oyun çıkar oynamak istersin ama istediğin performansı vermez ya da tam tersli olur, tamamıyla zamanla göreceğimiz bi olay bu.

16 GB VRAM yetersiz sözünü de duymuş olduk şükür. Size 50 GB VRAM kartlar lazım. 0 güç ama full VRAM :) Malum firmanin ekran kartları size uygun.

4070 Tİ S 5000 serisi çıkıp stokları eritmek için şöyle güzel bir indirim yaparlarsa düşünüyorum hocam açıkçası.

16 GB VRAM yetersiz sözünü de duymuş olduk şükür. Size 50 GB VRAM kartlar lazım. 0 güç ama full VRAM :) Malum firmanin ekran kartları size uygun.
Bilmediğim için açılan konuya ithafen sordum sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı