4070 OC 12 GB vs 9060 XT 16 GB

Bütçe
37000
6000 serisi kullanıp 9000 serisine mi laf ediyorsunuz? Arada ne kadar fark var öğrenin, 9000 serisinde sorun yok denecek kadar az.
Komik olan şu açtığı sorun konularının hiçbiri kart ile alakalı bile değil.

Başınıza gelmeden nasıl anlayacaksınız ki 🤦‍♂️

Hocalarım hepinize çok teşekkürler çok sağ olun hepsi mantıklı ama bence 9060 kat be kat daha mantıklı be hem 4000 TL ağaçdan topşanmıyor ki :)

Eğer AMD ekran kartı tarafında bu kadar ciddi problemleri varsa 4 bin lira yerine 14 bin lira fark vermek bile isteyebilirsiniz sonuçta bir kere alıyoruz ve açıp kullandığımız zaman kafa dağıtıp eğlenmek için var bu makineler. Şahsen oyun ortasında çökme drop yaşarsam o ekran kartını ertesi gün zararına da olsa satarım iyi düşünün 4 bin lira çok değil bence bir kereye mahsus veriyorsunuz.

Eğer AMD ekran kartı tarafında bu kadar ciddi problemleri varsa 4 bin lira yerine 14 bin lira fark vermek bile isteyebilirsiniz sonuçta bir kere alıyoruz ve açıp kullandığımız zaman kafa dağıtıp eğlenmek için var bu makineler. Şahsen oyun ortasında çökme drop yaşarsam o ekran kartını ertesi gün zararına da olsa satarım iyi düşünün 4 bin lira çok değil bence bir kereye mahsus veriyorsunuz.

Göze çarpacak bir problemi yok, NVIDIA'nın yeni sürücülerini de görüyoruz, hepsi sorunlu.

Göze çarpacak bir problemi yok, NVIDIA'nın yeni sürücülerini de görüyoruz, hepsi sorunlu.

AMD'yi bilmem ama NVIDIA'yı hem laptop hem de masaüstü aktif kullanıyorum. Güncellemeleri de düzenli yapıyorum. Bir kere problem yaşamadım, sorunsuz. Fiyat olarak AMD tavsiye etmek istiyor olabilirsiniz ama NVIDIA'ya çamur atmanıza gerek yok bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen kanka bilmiyorum. Delikanlısın ama safsın çok güvenmişsin AMD'ye bende senin giiydim hem ucuz hem daha iyi performans hem gelişen teknoloji. AMD hazırsistem aldım Gençer Gaming'den 2 yıldır almadığım hata yaşamadığım problem kalmadı. AMD sıkıntı kanka diyenleri şimdi anladım.

AMD'nin 5000-6000-7000-9000 tüm serilerini kullandım. Paran kadar hizmet alıyorsun, alacaksın da.

CS2 GPU oyunu mu?

Yetmeyecek zaten. 1080p de bile 12 VRAM gören oyunlar varken 12 GB VRAM'li kart bana kalırsa alınmaz (eğer 16 GB alternatifler varsa)

Arkadaş ekran kartı seçimi yapıyor, hangisi daha yüksek performanssa ona göre alacak ya hani.

Hangi testmiş o? 4070 ile 9060XT aynı fiyattaymış gibi konuşmayın lütfen, arada 4000₺ gibi bir rakam var onu küçümsemeyin, 4000₺ fazla verip eski seri bir kart mı alacak?

Ne kullandın?

Hocam herksin maddi durumu farklı arkadaş 4000TL fazlaysa belirtsin ona göre karar veririz ayrıca örnek bir test videosu olarak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ha bir de, şu eski ekran kartı demek aşırı ama aşırı yanlış bir görüş. Öyle eskiden çıkan ekran kartları var ki günümüzdekilerden bile kas gücü açısından yüksek performans sergiliyor. Ayrıca 4070'e eski demek, karşısında ne kadar bugün çıkan bir ekran kartı olsa da haksız bir şey olurdu.

Ekran kartlarının sürücüler ile desteklendiğini ve 9060 XT daha yeni bir kart olduğundan daha uzun süre boyunca destek alacağını, destek aldıkça da oyunlarda daha iyi performans vereceğini de düşünmek gerek.

O kafayla RTX 4060 yerine Intel Arc B580 alalım daha iyi o zaman hocam. Şu anki durumlarda RTX 4070 o konularda çok daha iyi zaten, onu bekleyeceğim diyorsa desin. Biz mevcut durumda konuşuyoruz.

Arkadaş ekran kartı seçimi yapıyor, hangisi daha yüksek performanssa ona göre alacak ya hani.

Hocam herksin maddi durumu farklı arkadaş 4000TL fazlaysa belirtsin ona göre karar veririz ayrıca örnek bir test videosu olarak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ha bir de, şu eski ekran kartı demek aşırı ama aşırı yanlış bir görüş. Öyle eskiden çıkan ekran kartları var ki günümüzdekilerden bile kas gücü açısından yüksek performans sergiliyor. Ayrıca 4070'e eski demek, karşısında ne kadar bugün çıkan bir ekran kartı olsa da haksız bir şey olurdu.

O kafayla RTX 4060 yerine Intel Arc B580 alalım daha iyi o zaman hocam. Şu anki durumlarda RTX 4070 o konularda çok daha iyi zaten, onu bekleyeceğim diyorsa desin. Biz mevcut durumda konuşuyoruz.

5-6 FPS için teknoloji+işlemci yüksekliğinden mi vaz geçecek?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı