4070 PSU bağlantısı yapılamıyor

Feluroda

Centipat
Daha fazla  
Dostlar selam, arkadaşım 4070 Super ile PSU bağlantısı arasında sıkıntı yaşıyor. Yardımcı olabilecek var mı şu an?

Eski bir PSU varsa ve kartın yanında gelmediyse 12VHPWR yani PCI-e gen5 dönüştürücü alman lazım. Eski PSU'ları bu şekilde yeni nesil kartlara takabiliyorsunuz.

Ben sorunun bu olduğunu varsayıyorum ama farklı bir şey ise lütfen belirtin. Ayrıca kart ve psu modelini tam olarak yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

PSU modeli nedir?

Eski bir PSU varsa ve kartın yanında gelmediyse 12VHPWR yani PCI-e gen5 dönüştürücü alman lazım. Eski PSU'ları bu şekilde yeni nesil kartlara takabiliyorsunuz.

Ben sorunun bu olduğunu varsayıyorum ama farklı bir şey ise lütfen belirtin. Ayrıca kart ve PSU modelini tam olarak yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Hocam kusura bakmayın işim acil diye 1 saat uyarı aldım :D neyse.
MSI MAG A750GL PCI-E5 750W 80+ Gold.
Şöyle buyuriyim.

1739017795005.png

@Feluroda manualine göre 12+4 pin PCI-e Gen 5 bağlantı kullanıyor. PSU'nun 12V2x6 soketine bağladığınız kablo da aynı şekilde altta büyük 12 pin üstte de küçük 4 pinli ve ekran kartına takılabilir olması lazım

Ekran kartının yanında gelen adaptör kabloyu kullanmanıza gerek yok, sadece PSU'nun kablosu yeterli.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı