Hocam bu fiyatlara alinmaz bu kartlar, sırf marka adı ve dış malzeme kalitesi için gereksiz 30000 civarina almaniz daha iyi. Bu fiyata 5070 alacaginiza 9070XT+PSU almaniz cok daha mantikli. Sorunun cevabina gelirsek 650W 5070 icinde yetecektir.
2 fan ekran kartlarında bir sıkıntım yok bu arada ekleyebilirim Zotac markasını da severim arkadaşlarıma da önerdiğim oldu alacağım ekran kartlarının listesinde marka olarak Zotac vardı hocam.
2 fan ekran kartlarında bir sıkıntım yok bu arada ekleyebilirim Zotac markasını da severim arkadaşlarıma da önerdiğim oldu alacağım ekran kartlarının listesinde marka olarak Zotac vardı hocam.
Valla hocam. En ucuz modellerden eli yüzü düzgün olan bir tane seçseniz yeterli. Gidip 10 bin TL fazladan VGA Trio almanız karın doyurmuyor. Sonuçta kasa bu, gidip normal PC kasası olarak 10-20 binlik model almazsınız büyük ihtimalle mesela.
2 Fan ekran kartlarında bir sıkıntım yok bu arada ekleyebilirim Zotac markasını da severim arkadaşlarıma da önerdiğim oldu alacağım ekran kartlarının listesinde marka olarak Zotac vardı hocam.