4070 sistemde en yüksek ayarlar kötü görünüyor

Arkadaşlar hala düzeltemedim ya ayarları yapmadığım ayar kalmadışikayet vara yazdım bakalım eğer ekran kartında falan sorun varsa inşallah değiştirirler.

Bende de 4070 var. Oyun ayarlarım ultra ayarlarda, dlss varsa kalite modunda ve hareket bulanıklığı(motion blur) kapalı şekilde oynuyorum. Öyle bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca 1080p de darboğaz yaşamıyor musunuz? Ben 2k da kullanıyorum.
Bende zowie 240hz monitör var şimdi gidipte 2 k monitör almak istemiyorum

Aynı sorun bende de var Fortnite DirectX12 açınca grafikler gidiyor. Çözüm bulunca yeşillendirirsen beni de sevinirim.

Çözüm buldun mu dostum.

Ne.

1080P'de tam performansını alamıyosaun diye biliyorum ama emin değilim bir şey diyemem şu an.

Bana biri yarıdm etsin oyunlar çok kötü gözüküyor ben PC'yi bunu için mi aldım ya yemin ediyorum kursağımda kaldı.

Denedim fakat hiçbir şey değişmedi hala kötü bir görüntü var Cyberpunk'da bile kötü gözüküyor en yüksekde olmasına rağmen oyunlar bulanıklık ve görüntü bozulması + çok iğrenç bir grafik ayarlarıyla oynuyormuşum gibi görüntü var.

Dostum lütfen sorunu çözdüğünü söyle ben de yeni sistem aldım ve hevesim kursağımda kaldı.

Arkadaşlar hala düzeltemedim ya ayarları yapmadığım ayar kalmadışikayet vara yazdım bakalım eğer ekran kartında falan sorun varsa inşallah değiştirirler.

Bende Zowie 240Hz monitör var şimdi gidip de 2 k monitör almak istemiyorum.

Dostum son durumu anlatır mısın? Ne oldu sorun neden kaynaklanıyormuş bulabildin mi? Sistemi değiştirince düzeldi mi lütfen cevapla.

Çözüm buldun mu dostum.

Dostum lütfen sorunu çözdüğünü söyle ben de yeni sistem aldım ve hevesim kursağımda kaldı.

Dostum son durumu anlatır mısın? Ne oldu sorun neden kaynaklanıyormuş bulabildin mi? Sistemi değiştirince düzeldi mi lütfen cevapla.

Görüntü ile olan sorunu hala çözemedim İngilizce kaynaklara falan da baktım binlerce ayarı denedim NVIDIA conrol panle olsun oyun içi olsun Windows ayarları olsun ama hala bulamadım bir de şöyle bir olay var RTX açtıgında ekranda oyun içi beyaz beyaz şeyler parlıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
RTX açtığımda oluyor bu olay herkes yaşıyormuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı