4070 sistemde en yüksek ayarlar kötü görünüyor

Hareket bulanıklığını kapat, detay uzaklığını yükselt, film grain varsa kapat, parçacık kalitesi doku ve detay kalitesi en yüksekte mi? Değilse onları da yükselt.

Denedim gene aynı.

DLSS'i kapatmayı ve keskinlik ile ilgili ayarları düşürmeyi dene.

Onu da deneyeyim de YouTube'dan baktığımda adamların aynı ayarlarını yapıyorum, gene aynı oluyor. DLSS'i kapatsam da kapatmasam da ama yine deneyeyim.

Kasada bir problem var gibi parçalardan biri bozuk gibime geldi.
Denedim gene aynı.

Onu da deneyeyim de YouTube'dan baktığımda adamların aynı ayarlarını yapıyorum, gene aynı oluyor. DLSS'i kapatsam da kapatmasam da ama yine deneyeyim.

Nvida GeForge Experience uygulamasını indirip ekran kartına uygun ayarları o uygulama üzerinden otomatik yap. Bakalım o zaman değişecek mi.

Bende de 4070 var. Oyun ayarlarım ultra ayarlarda, dlss varsa kalite modunda ve hareket bulanıklığı(motion blur) kapalı şekilde oynuyorum. Öyle bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca 1080p de darboğaz yaşamıyor musunuz? Ben 2k da kullanıyorum.

Ne.

Bende de 4070 var. Oyun ayarlarım Ultra ayarlarda, DLSS varsa kalite modunda ve hareket bulanıklığı(Motion blur) kapalı şekilde oynuyorum. Öyle bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca 1080p de darboğaz yaşamıyor musunuz? Ben 2K da kullanıyorum.

1080P'de tam performansını alamıyosaun diye biliyorum ama emin değilim bir şey diyemem şu an.

Bana biri yarıdm etsin oyunlar çok kötü gözüküyor ben PC'yi bunu için mi aldım ya yemin ediyorum kursağımda kaldı.

NVIDIA GeForce Experience uygulamasını indirip ekran kartına uygun ayarları o uygulama üzerinden otomatik yap. Bakalım o zaman değişecek mi?

Denedim fakat hiçbir şey değişmedi hala kötü bir görüntü var Cyberpunk'da bile kötü gözüküyor en yüksekde olmasına rağmen oyunlar bulanıklık ve görüntü bozulması + çok iğrenç bir grafik ayarlarıyla oynuyormuşum gibi görüntü var.

Son düzenleme:
Nvidia kontrol paneline gelip 3D ayarlarından performans yerine görüntü kalitesi olarak ayarlamayı deneyebilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı