Y yoyo34 Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 Hazır sistem aldım, ekran kartı montajlanmamış şekilde geldi vidaları aynı poşete koymuşlar hangi vida onun nasıl öğrenebilirim? Oraya olan vidalar var ama sadece 1 tane sokabiliyorum. PNY 4070 Super ekran kartı 1 tane vidayla sabitleniyor olabilme ihtimali var mı? Kasam bu: DeepCool CC560 V2 PF750 750W 80Plus Mid-Tower 4xRainbow Fanlı Mid-Tower Siyah Kasa Uygun Fiyatları ile Tebilonda Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2024
Hazır sistem aldım, ekran kartı montajlanmamış şekilde geldi vidaları aynı poşete koymuşlar hangi vida onun nasıl öğrenebilirim? Oraya olan vidalar var ama sadece 1 tane sokabiliyorum. PNY 4070 Super ekran kartı 1 tane vidayla sabitleniyor olabilme ihtimali var mı? Kasam bu: DeepCool CC560 V2 PF750 750W 80Plus Mid-Tower 4xRainbow Fanlı Mid-Tower Siyah Kasa Uygun Fiyatları ile Tebilonda
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.387 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #2 Ekran kartı zaten 1 vida ile sabitlenir, arka kısmında vida çıkmasın diye ek vida yeri vardır. Kapak gibidir. uyan vidaları kullanabilirsiniz sorun olmaz.
Ekran kartı zaten 1 vida ile sabitlenir, arka kısmında vida çıkmasın diye ek vida yeri vardır. Kapak gibidir. uyan vidaları kullanabilirsiniz sorun olmaz.