4070 Super için işlemci ve anakart önerisi

• Konuyu başlatan Ard44
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 58
Bütçe
30.000₺ / 40.000₺

Ard44

Centipat
Daha fazla  
Merhaba RTX 4070 Super ekran kartına sahibim fakat anakartım ve işlemcim çok zayıf denebilir, ara ara oyunlarda kasma sorunu yaşıyorum işlemcim AMD Ryzen 5 5600X anakartım ise ASRock B550-HDV. Pek anlamadığım için buradan sormak istedim, sizce hangi işlemci ve anakart benim için daha uygun olur? Sıvı soğutucu mevcut eğer fark ettiriyor ise ve ramlarde gayet uygun yalnızca bu ikisini değiştirmek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Şu an için belirli bir bütçe yok Total olarak 30k 40k karşılarım fakat daha uyguna var ise daha güzel olur. Özellikle Rust oynuyorum ve bu oyunda kasma vesaire illa yaşanır fakat sürekli olarak yaşamak istemiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Anakart; ASRock B550M-HDV
_________________________________________________________________________________________

Anakart; https://www.akakce.com/anakart/en-u...-intel-lga1851-ddr5-atx-fiyati,904703490.html

İşlemci; AMD Ryzen 7 7800X3D Tray 5.0GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 İşlemci

Sizce bu ikisi iyi mi? İleride ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum. Genel olarak tercihim NVIDIA RTX serisidir fakat AMD ekran kartına geçebilirim RX 9070 XT gibi bir ekran kartına. Sizlerin de değerlendirmenizi isterim tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı