4070 Super vs 7900 GRE

Ulan tam sinirdaymis. kalitelide bir cihaz, sorun çıkaracağını sanmıyorum aslında. 260W ekran kartı işlemcide 100 desek 360 oydu buydu derken 450 olsun. 550W yeterli olur.

Peki hocam işlemci R5 5500 ileride AM5 geçmeyi dusunuyorum bu yıl içinde daha doğrusu R5 7500 F filan taksam kurtarır mi gene teşekkür ederim şimdiden.

7500F de maksimum 100W civarı tüketir sıkıntı olmaz.

O zaman iki kartida alabilirim guc kaynağı masrafi olmadan peki bunun yani sira sizin tercihiniz nedir 1080p ve 1440 p oyunculuk için. Genel olarak 1440 p için derim cunku monitorude yenilemeyi dusunuyorum.

Gerçekten zor bir seçim. Fiyatları aynı olsaydi fazladan 4 GB belleği görmezden gelip 4070 Super diyebilirdim ama arada fiyat farkıda var. 4070 Super'in elle tutulur modelleri 25-26 k civarı. Ben alacak olsaydım bu kartları almaz uygun fiyata ikinci el 3080 alırdım. O yüzden seçimi sana bırakıyorum.

Peki hocam teşekkürler guc farkı garanti isteme sebebim ve yenilikten filan muhtemelen ben gene bu iki kart arasında kalacağım yardımın için çok sağ ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…